maandag 13 februari 2017

Douchehoes been

De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes ka. Deze douchehoes beschermt gips en verband van uw boven- en onderbeen tijdens het douchen. De hoes kan meerdere malen gebruikt worden. Verkrijgbaar bij Medipoint.


Douchehoes been

Voorkomt dat gips nat wordt. Douchehoes been half. Door het gips ben je minder mobiel, . Wij hebben hoezen voor het gips of verband dat om het been , voet, arm of hand heen moet. Wij verzekeren u dat de douchehoes 1 waterdicht is. Zijn de douchehoezen waterdicht?


Internetdrogisterij. De douchehoes houdt het been droog en beschermt de huid. In deze verpakking zit 1st. Wanneer je een gebroken arm of been hebt, wil je natuurlijk graag gewoon kunnen douchen. Gelukkig kan dit dankzij een douchehoes , ook wel gipshoes of.


Douchehoes been

Zit uw been in het gips en u wilt douchen? Maak dan gebruik van de LimbO douchehoes. Deze Etos website wordt geƫxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer! Bekijk alles met douchehoes! Vitility douchehoes been heel.


Het is een hele uitdaging als je met je onderbeen in het gips zit. Het stevige materiaal in combinatie met de elastische . Maak douchen zo comfortabel mogelijk met een gebroken been. Ook bij het uittrekken heb je geen hulp nodig. Een douchehoes voor een half been zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk en veilig in de . De enige douchehoes voor kinderen voor een gipse voet of gipsbeen met een leuk printje. Zit jouw voet in het gips- been in het gips of in het verband en mag . Vanaf gratis thuisbezorgd.


Hulpmiddelen voor . Waterdichte douchehoes biedt u de mogelijkheid te douchen en baden zonder dat het gips of de bandage nat wordt. Heeft u een gebroken been of arm en moet u in het gips? Door de unieke afsluiting is de gipshoes . Dan is een douchehoes de perfecte oplossing. Op deze manier kunt u moeiteloos douchen.


De flexibele sluiting zorgt ervoor dat water niet in. Met een douchehoes voor de benen wordt het mogelijk om te douchen met een ( gips)verband om een been. De waterdichte hoezen kunnen gips, bandages, of . De Uriel douchehoes voor het hele been biedt een veilige bescherming voor zowel het gips als de huid tijdens het douchen.


Douchehoes been

Bestel deze gipshoes voor je been voordelig bij Shopvoorgezondheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.