vrijdag 10 februari 2017

Antislipwaarde tegels

Antislipwaarde tegels

Maar hoe weet u nu wat de antislipwaarde van een tegel is? De waardes worden . En wat houdt een R- waarde of antislipwaarde in? In deze blog leggen wij dat aan . Een zeer betrouwbare manier om de antislipwaarde van tegels te kennen is de antisliptest volgens de . Antislip hellingshoek.


Deze antislipwaarde. Ris de standaard antislipwaarde voor keramische vloertegels. Met name in vochtige of vette ruimtes worden tegels met een hogere R-waarde voorgeschreven . Ris de laagste waarde en Rde hoogste. Hoe hoger de waarde, hoe meer grip de tegel geeft. Vanwege de aard van de tegels is het mogelijk om de tegel zowel op de wand als op de vloer te leggen.


Tip: Alle vloertegels kun je ook op de muren verwerken. Rheeft bijvoorbeeld nopjes op de tegel. Immers de ene antislip tegel is net weer iets minder stroef dan de ander. Dit is de juiste antislipwaarde voor gebruik in huiselijke ruimtes zoals een badkamer en toilet. Al deze tegels kunnen bovendien met vloerverwarming geplaatst . Vloertegels antislip met hoogste R-waarde anti-slip R13.


Antislipwaarde tegels

Nooit meer uitglijden in de badkamer. Formaat: x cm. Dit houdt in dat de tegels gezaagd zijn en dus rechte.


Maatvaste tegels in verscheidene formaten met diverse oppervlaktestructuren en reliëfs met antislipwaarden. Voor een badkamer is Rhet meest gebruikt en in wellness centra liggen veelal vloertegels met een antislipwaarde van R12. Op zoek naar voordelige antislip tegels ? Kies voor een veilige tegel , kies een antisliptegel. Alle tegels hebben namelijk antislipwaarde.


Antislipwaarde tegels

Optimaal geschikt als horecavloer, grootkeukenvloer en levensmiddelenvloer is het BoFix HACCP-antislipvloersysteem uit vloeistofdichte tegels gemaakt van . Hoe wordt de antislip-waarde van een tegel aangegeven? GripFactory is de antislipspecialist en biedt voor ondergronden van keramische tegels de beste antislipoplossing met de hoogst mogelijke antislipwaarde met . Voor mijn badkamervloer heb ik een bepaalde tegel op het oog die precies de kleur heeft die ik zoek. Een keramische full body patroontegel 20x20cm met een antislipwaarde van Rwaardoor de tegel geschikt is voor zowel binnen als buiten. Doordat deze terrastegels allemaal een goede antislipwaarde hebben, zijn deze tegels ook ideaal voor rond een zwembad. Ook zwembadboorden zijn hier . R= geringe antislipwaarde , dit is de meest voorkomende waarde in Nederland.


Het is dus belangrijk per ruimte te bepalen wat de antislip. Vintage ANTISLIP patroontegel met een antislipwaarde R10. Dus is het eenvoudig te controleren of de vloertegel ECHT geschikt is voor de badkamer vloer. Een keramische geometrische full body patroontegel 20x20cm met een antislipwaarde van Rwaardoor de tegel geschikt is voor zowel binnen als buiten en . Dit doet u met speciale antislipvloeren, - tegels , of -matten. Ongeacht het soort antislipmateriaal staat één ding centraal: de . Naar de vloermatten.


Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer, woonkamer of keuken? Bij Jan Groen vindt u een ruim aanbod aan diverse keramische vloertegels in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.