dinsdag 17 januari 2017

Ursa 12 glaswol

Ursa 12 glaswol

Online bestellen en snel thuis laten leveren. Op bestelling in uw filiaal. De perfecte thermische en akoestische isolatie voor hellende daken met regelmatige keperafstanden van 6mm. Het wordt gekenmerkt door de grote vuurbestendigheid.


Ursa 12 glaswol

Het is een glaswoldeken dat gebruikt kan worden voor het isoleren . Beschikbaarheid: In voorraad. Thermische isolatie. Een veerkrachtig glaswoldeken aan één zijde bekleed met een damp- en luchtscherm in aluminiumkraft en voorzien van spijkerflenzen. Ursa spijkerflens.


Tot einde voorraad. Vermijd warmteverlies of storend lawaai met glaswol. GLASWOL SPIJKERFLENS 12CM -0. Door grote inkoop kunnen wij u deze glaswol aanbieden voor een scherpe prijs. Door het feit dat het grootste warmteverlies gebeurt door het dak, is het zeer belangrijk dat de isolatie voldoende dik (minimum cm) wordt genomen.


Ursa 12 glaswol

En is beschikbaar van . Dikte, 20CM, CM, CM, CM, CM, CM, 2. Locatie veiling: Weelde (Antwerpen ). Rollen met 1-zijdige aluminiumfolie en spijkerflens. Voor isoleren van hellende daken tussen kepers of spanten. Aantal m²: m². De hoeveelheid vierkante meters per rol verschilt per dikte.


Isolatiewaarde (Rd): 3. Gamma glaswol zorgt voor warmte- en geluidsisolatie van schuine daken, en voor de . URSA Insulation, S. De rol krijgt daardoor een dampremmende functie en je hoeft geen extra dampscherm te gebruiken. Je verwerkt glaswol met spijkerflens bij het isoleren van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.