maandag 29 augustus 2016

Pc voedingskabel

Voedingskabels koop je eenvoudig online bij bol. CEE7-Cstekker Zwart electriciteitssnoer. Allekabels biedt een uitgebreid assortiment voedingskabels en stroomkabels aan.


Een bekend voorbeeld is de voedingskabel van een desktop pc. Met de degelijke Oehlbach C13- voedingskabel sluit u uw computer, televisie of andere apparatuur aan op het lichtnet.

Deze voedingskabel heeft een C13- . Welke stroomkabels voor PCs zijn er? De meest voorkomende kabel voor computerkasten is de Cvoedingskabel. Dit is een herkenbare aansluiting met 3 . Lengte meter, x mm² Caansluiting . Voor apparaten zoals je computer, monitor en printer gebruik je een Ckabel.


Voor je laptop gebruik je een meestal een Mickey Mouse kabel. Kijk goed naar de .

Bezoek ons voor de mogelijkheden! Computers , gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken koop je voordelig bij alternate. HP computer voedingskabel 1. EU-stekker voeding adapter voor pc computer. Afgeschermde voedingskabel met aangegoten randaarde stekker en apparaatstekker. Te gebruiken bij bijv.


Deze PSU voedingskabels zorgen er voor dat jij altijd een extra apparaat aan kunt sluiten in jouw (gaming)computer. Of je nu een extra SSD aan. Er zijn verschillende . Europese voedingskabel voor pc -com. Met een SATA voedingskabel kunt u apparaten met SATA aansluiting verbinden.


Meest voorkomende voedingskabels bij computers en audio- of video-apparatuur. Desktop PC voedingskabel. Dit product is getest en gevalideerd op Dell-systemen om te kunnen garanderen dat het geschikt is voor uw computer.


Dell biedt technische support voor dit . Diverse lengtes voedingskabels gemakkelijk online bestellen voor uw computer, notebook of ander apparaat. Vandaag bestel morgen in huis!

Productcode: PXT101EUR. Snelle en betrouwbare levering uit voorraad. AC adapter voor de laptop op . Beschikbaarheid: In voorraad. De Shure PS411- PC is een voedingskabel die geleverd wordt bij de PA4combiner. Bestel hem eenvoudig en snel bij Fritz-Events, officieel Shure dealer.


Kabelbreuk in voedingskabel PC ? Het enige wat helpt is de voedingskabel er minuten . Euro connector voedingskabel. Deze kabel wordt vooral gebruikt voor het aansluiten van een voedingsadapter van randapparatuur op het stroomnet. Inclusief belasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.