donderdag 28 juli 2016

Helder polycarbonaat platen

Wij verkopen deze heldere polycarbonaat platen in meerdere verschillende diktes, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om elke plaat geheel op maat te laten. Omdat elke toepassing zijn eigen plaatdikte vereist, hebben wij in onze webshop een ruim assortiment aan glasheldere polycarbonaat platen in diktes van tot . Elke toepassing vereist daarbij zo zijn eigen plaatdikte. Daarom voorzien wij in onze shop een groot gamma van glasheldere polycarbonaat platen , met diktes . Naast glashelder polycarbonaat bieden we het materiaal ook aan in opaal-wit ( laat licht door) en grijs en bruin getint.

De platen zijn tot mm dik en . De polycarbonaat plaat van Martens is een heldere lichtgewicht plaat met een hoge slagvastheid. Verkoop eenvoudig polycarbonaat helder. Meerwandig polycarbonaat platen zijn eenvoudig te . Pergolux polycarbonaat dak opbouw compleet van het topmerk Skylux, . Het is praktisch onbreekbaar.


Wij zagen deze heldere polycarbonaat platen graag gratis voor u op maat. Het materiaal is standaard in een heldere variant te krijgen, daarnaast leveren wij ook kleuren als opaal .

Heeft u een andere afmeting nodig? Geef middels onderstaand formulier de . De sterkste polycarbonaat platen kg per vierkante meter mm dik in verschillende maten, de mm polycarbonaat platen bezorgen wij SNEL. Bij bestelling van dit product ontvangt u een polycarbonaat plaat inclusief geperforeerde en gesloten AntiDust tape.


De tape is reeds op de platen aangebracht. De duo kanaalplaten zijn van polycarbonaat en zijn slagvast. Onze LQ-strong meerwandige polycarbonaatplaten , ook wel bekend als PC-, . Losse polycarbonaat platen bestellen.


Deze plaat is standaard . De slagvaste polycarbonaat plaat. Nadeel is wel dat heldere polycarbonaat platen niet echt hitte werend zijn. Ultra- helder polycarbonaat. Plaatbreedte , cm. Keus uit een heldere of opaal kleur polycarbonaat platen.


De bestelde materialen leveren wij met eigen vervoer bij u thuis tegen een geringe vergoeding. Nog een voordeel van polycarbonaat is de lichttransmissie van de platen.

Keuze uit een 5X- of 3TS structuur. De profielen worden geassembleerd . Opaal zonwerend: De opaal . U kunt kiezen uit een polycarbonaat dakplaat helder of polycarbonaat dakplaat opaal voor uw terrasoverkapping. De voordelen van polycarbonaat. De zichtbaarheid van condens is bij helder polycarbonaat het grootst.


Bij opaal polycarbonaat platen is de condens nauwelijks zichtbaar omdat deze platen . Dan bent u bij Plexi Kopen aan het goede adres. Wij hebben het grootste assortiment in heldere polycarbonaat platen. Shop hier uw 16mm polycarbonaat kanaalplaten. Dikte (mm), Kleur, Volle plaat (3x 2cm), Opgedeelde plaat , Op maat.


In helder en opaal worden de platen overigens ook in ( GS ) gegoten materiaal gemaakt. Helder , 24 35 395. Alles wat U lengte noemt, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.