dinsdag 14 juni 2016

Glasatelier oenkerk

Tijdens deze workshop heb ik een vlinder gemaakt: een stuk glas in de vorm van een vlinder heb ik met gekleurd glaspoeder beschilderd. Heel gemakkelijk om . Aan de Rengersweg in een Scandinavisch ogend pand met fraai uitzicht over de landerijen. Glaszetter in Friesland.


Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan . Lamp De ruitjes maakt Bert Grave tijdens de workshop glasfusen. Thuis maakt hij er een echte lamp van. Nieuwsgierig naar wat Bert allemaal doet?


EJ Bergum - Oenkerk Friesland - NetherlandsGeef telefoon weer. LY0mwPtHN71mLvt7tliKX7mDqtFW8qTc. De Statentocht vanuit Oenkerk was een mooie tocht door de. Bijna tegenover ons kafee vindt u glasatelier Jan Hooghiemstra, doe . De gravure –gemaakt door glasatelier Jan Hooghiemstra in Oenkerk – is geplaatst op een glazen tussendeur.


Glasatelier oenkerk

Oentsjerk aangesproken. Jan hooghiemstra Aldtsjerk. Veelzijdig glasatelier met diverse technieken.


Home Werkwijze Galerie Buiten Galerie binnen Ramen Projecten koningshuis projecten divers Grafmonumenten . Shop voor jezelf of vind een . Met ruim jaar ervaring is Artiverre glasatelier als geen ander in staat deze herinneringen te vertalen in een grafmonument van glas. Wij willen u graag helpen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.