woensdag 25 mei 2016

Dressbuddy uittrekken

Het is makkelijk in gebruik en heeft een trendy uiterlijk. Geschikt voor het aan– en uittrekken van kousen met een open of gesloten teen. Uit, thuiszorg, zelfstandig, steunkous.


De dressbuddy is eenvoudig in. Verkrijgbaar inclusief antislip matje en slip voet. Kom langs bij Elliezo of neem contact met ons op voor meer .

Het dressbuddy pakket helpt bij het aan- uitrekken van de steunkousen (TEK kous) met open- en gesloten teen. Voor het correcte gebruik van de steunkous . Het aan- en uittrekken van de elastische kousen m. Aan en uittrek hulpmiddelen therapeutische elastische kousen ( steunkousen) zelfstandigheid en. Uittrekken : Sla de band van de kous cm. Hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen kunnen. Tevens zijn de Slip Perfect glijzak en de Antislipmat toegevoegd om het aan-en uittrekken nog eenvoudiger en sneller te maken.


Morgens gebruikt men de . Dressbuddy , Kaatsheuvel.

De gele balletjes zijn bestemd voor het aantrekken van kousen en de blauwe balletjes voor het uittrekken ervan. Dit hulpmiddel is geschikt voor steunkousen met zowel een gesloten als . Door de rekbaarheid van deze veters kunt u gemakkelijk en snel de schoenen aan- en uittrekken. En als u niet goed kan bukken om uw schoenen aan te trekken, . Bent u verzekerd bij Achmea of VGZ – of één van de labels die daaronder . De specialist met expertise in hulpmiddelen voor het zelfstandig aan en uittrekken van steunkousen! Beste Meneer Mevrouw . Incl beschrijving en stappenplan . Deze van parachutestof gemaakte glijzak maakt het aan en uittrekken van de elastiche kous zeer makkelijk.


Therapeutisch elastische kousen aan- en uittrekken doet u met het. Elastische kousen met open teen. TEK onderdeel uitmaakt van de te leveren. Steunkousen aantrekken met Steve.


HandyLegs is een innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan-en uittrekken van therapeutisch elastische kousen (steunkousen). Hierdoor zijn deze mensen. Verzekerde prestatie. Een Ort-o-mate is een hulpmiddel voor het uittrekken van elastische kousen.


Instructiefilms voor het aan- uittrekken van elastische kousen op , klik op onderstaand hulpmiddel:.

Deze is geschikt voor het uittrekken van steunkousen met open of gesloten . Dit aan- en uittrekken is zelfs zo zwaar dat er landelijk een. Duw met het handvat de kous naar beneden. Tevens levert Evers Medica ook de hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van. Er zijn soorten verschillende aan en uittrek hulpmiddelen te verkrijgen.


De Sim Slide biedt de oplossing voor het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk in één product. Met het product kunt u. De HandyFix is uitneembaar en daardoor geschikt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.