donderdag 10 februari 2022

Zwemmen met gips

Zwemmen met gips

De patiënt kan de zwemhoes meerdere keren . Kan ik douchen of zwemmen met gips ? Heeft u een semi-rigide kunststofgips, dan mag . Bloccs zwemhoes kind hele been. Opties selecteren . En kun je wel afzwemmen als je gips hebt? Gips , gipskamer, gebroken arm. Gipsverbandmeester Miranda zet gips om de gebroken pols van een patiënt. U zoekt een gipshoes zodat het gips beschermt is bij douchen, wassen en zwemmen.


Zwemmen met gips

Er is speciaal zwem gips op de markt het is een kunsttof gips. Er zitten wel wat nadelen aan vast is dat je niet moet gaan zwemmen in . ZWEMHOES VOLWASSENEN BEEN (101CM). Een veilige bescherming maakt van zwemmen weer een feest! Dit zwemgips is gemaakt van kunstofmateriaal (kunststofgips).


U heeft zwemgips gekregen op de gipskamer. Dit houdt in dat u een gips heeft van een kunststof materiaal zonder watten. Waterpret ondanks je gips, verband. Toch douchen en zwemmen.


Zwemmen met gips

Een arm of een been in het gips is lastig, helemaal lastig als u wilt zwemmen of gewoon wilt douchen. Het kan zorgeloos met de . Volwassenen en kinderen die hun pols, arm of been in het gips kunnen douchen of zwemmen met deze gipshoes. Met een gipsbeschermer . Zwemgips heeft een onderlaag die geen water opneemt. Laat het gips na het zwemmen drie kwartier door de.


Daardoor mag het nat worden en kunt u ermee baden, douchen en zwemmen. Algemene adviezen bij . Wanneer u wilt douchen of bijvoorbeeld wilt zwemmen dan is dit lastig met gips of verband op uw arm zonder dat dit nat wordt. De Aqua Shield gips. Comfortabel en veilig.


Gipshoes voor bescherming van gips of verband. Voor thuis of tijdens vakantie. Ook in de zorg ideaal,. Dat is de tijd dat gips gemiddeld wordt gedragen.


De hoes is spatwaterdicht: je kunt er dus prima mee douchen. Hij is echter niet geschikt om mee te zwemmen ,. Tenminste, wel als ze gips krijgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Zwemmen met een gips is uiteraard niet toegestaan. Er bestaat een speciale onderlaag om een gips toch waterbestendig te maken maar die kan alleen aange-. Dit betekent dat dit zwemgips nat mag worden.


Dat is zeker in de zomer jammer, want je kunt dan niet zwemmen of douchen. De zwemhoes is perfect te gebruiken tijdens het zwemmen of andere watersporten. De Sealprotect zwemhoes is verkrijgbaar in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.