maandag 8 november 2021

Zeecontainer ombouwen

Een zeecontainer ombouwen of verbouwen? Van woning tot extra gekoelde opslag, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ons team van modificaties staat voor u. Waarom een zeecontainer ombouwen ? Hoewel ze vroeger veelal alleen voor opslag. Ben jij die vooruitstrevende bouwer die zijn of haar droom verwezelijkt met zeecontainers ?

Bouw jouw villa, zorgwoning of kantoor eenvoudig en voordelig. Een kleine zeecontainer van voet ombouwen kost ongeveer . Zeecontainer ombouwen naar Jopcontainer. De Jongeren Ontmoetingsplaats is een eenvoudige solide container die omgebouwd wordt. Het gaat daarbij om . Voor onze omgebouwde zeecontainers gebruiken we doorgaans nieuwe zeecontainers of zeecontainers die maximum een jaar oud . Droom jij al jaren van een zwembad in je tuin?


Heb je je oog laten vallen op die ontzettend handige containerbar? Of ben je op zoek .

Wij kunnen uw container compleet ombouwen van werkplaats tot bus, van bar tot huis, de. Maatschappelijke onderneming Rendiz, met vestigingen in Maasbree en Panningen, verbouwt. De afmetingen van een zeecontainer.


Er zijn veel verschillende maten zeecontainers maar de meest voorkomende zijn de 20ft en 40ft containers. We hebben een zeecontainer staan van m lang, die ik graag wil gaan gebruiken als schuilstal. Kreta en hebben geinformeerd naar de mogelijkheden om daar met zeecontainers een leuk huisje op te bouwen. De reacties zijn positief, . Een afgedankte zeecontainer ombouwen tot een hondenhok. Hacon brengt jouw wensen tot leven in een zeecontainer op maat!


Een andere kleur, inrichting of werking? Laat je inspireren door onze modificatieprojecten. Wat zou de ombouw van een zeecontainer tot een tuinkantoor een prachtig idee zijn. Een eigen kantoor achter in de tuin waar je ongestoord . We zien een trend in het . Ook moesten de containers . Bekijk deze pin en meer op atelier van Annelies Vanparijs.


Dit is dé oplossing! Toen ik voor het eerst hoorde over wonen in scheepscontainers was ik, zoals de meesten onder jullie waarschijnlijk, meteen verkocht.

NIEUW is dat ik ook zeecontainers ombouw tot glamping unit, atelier, kantoor, gastenverblijf, tuinhuis, etc. Van casco ombouw tot volledig ingericht met keuken,. Koop en verkoop container ombouw eenvoudig op Marktplaats. Je kan namelijk prima zelf een container op de kop tikken en vervolgens ombouwen tot hip zwembad in jouw tuin.


Wij bouwen ons eigen merk zwembaden. En dat heeft een goede reden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.