woensdag 1 september 2021

Yepp maxi zadelbuis

Yepp maxi zadelbuis

Je hoeft alleen maar het kinderzitje over . Het achterzitje is geschikt voor . Het monteren van de Yepp zitjes is zeer eenvoudig. In deze montage video legt onze Yepp Genie stap. Lichtgewicht en veilig fietszitje, voor montage op de bagagedrager, met een eigentijds ontwerp dat hoogwaardig comfort voor uw kind . Thule Yepp Nexxt Maxi. Dit fietsstoeltje heeft op de juiste hoogte. De grootste officiële Yepp Accessories Dealer.


Yepp maxi zadelbuis

U koopt de Maxi Zadelbuis altijd inclusief zadelbuis -adapter. Profiteer van deze . Let op: Dit product is . Niet op voorraad in de webshop. Op werkdagen voor . Bestel nu de Yepp Zadelbuis bevestiging Maxi N. Altijd rijklaar geleverd en gratis retourneren.


Heeft u een fiets met een bagagedrager die minimaal kg kan dragen . Zitje Yepp maxi achterzitje bleu. Weet je niet precies welk zitje je nodig hebt? Fietsen en Brommers. Wij geven je graag advies over onze fietszitjes.


Yepp maxi zadelbuis

De laagste prijzen van Nederland! Is je peuter te groot . GMG achterzitje Maxi Wit inclusief zadelbuisbevestiging. Mooie en veilig Yepp fietsstoeltje voor montage achterop de fiets.


Compleet met zadelbuis adapter . Populair Yepp fietsstoeltje inclusief zadelbuisadapter. Montage van je GMG fietsstoeltje is eenvoudig. Geschikt voor kinderen van ongeveer tot jaar met een gewicht tot kg, 5-punts . Met 5- puntsgordel . Te bevestigen aan de zadelbuis met de bijgeleverde adapter. Yepp Maxi achterzitje ( zadelbuis ) zwart €139.


Dit zitje voor achterop de fiets is verkrijgbaar voor op de bagagedrager en zadelbuis (m.b.v. een zadelbuisbevestiging). Deze YEPP Maxi wordt geleverd inclusief zadelbuis bevestiging. Hierbij moet u wel letten op het feit dat deze adapter niet geschikt is voor carbon frames of . Bobike One Maxi en de Bobike One Mini scoorden ook goed en hebben een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.