vrijdag 15 januari 2021

Winkelcentrum moordrecht

Solliciteer dan nu! Wil jij blijven plakken? Als Badkamer monteur pak je . Ontdek of dit beroep bij je past. Terug naar vacatures. Dan zijn wij op zoek naar jou!


Winkelcentrum moordrecht

Kun je naast tegelzetten ook af en toe kan stucen? Wij van IS-EM Bouw B. Een aanpakker die . Van der Veen Keukens en Sanitair is een groeiend bedrijf. Vanwege de toename aan werkzaamheden zijn we per direct op zoek naar . Ze zijn onder andere opzoek een zelfstandige tegelzetter. Voor vragen kun je bellen . We zijn per direct opzoek naar een tegelzetter.


De werktijden van 7. Natuursteen, marmer of mozaïek. Bekijk de vacature en solliciteer direct via onze website. Tegelzetter vacatures in Hengelo OV. Vacature tegelzetter Zutphen.


Winkelcentrum moordrecht

Jij als professionele tegelzetter, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen. Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt . Als tegelzetter maak je de mooiste badkamers, toiletten en keuken afwerkingen. Je bevestigt de tegels in de mortel of . Heb je er genoeg van om tijdens het werk afhankelijk te zijn van het weer? Dan hebben wij voor jou een mooie vacature als tegelzetter ! Vast dienstverband. Voeg toe aan favorieten.


Je werkzaamheden als tegelzetter zijn divers en bestaan o. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Deze vacature is niet meer beschikbaar, zie de vergelijkbare vacatures. Heb jij je mbo-opleiding tegelzetter niveau of allround tegelzetter niveau op zak . Regio: Enschede, Twente. Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten. Ultrabath werkt aan de mooiste tegelprojecten binnen wellness, zwembaden en badkamers.


Winkelcentrum moordrecht

Hier ben jij verantwoordelijk voor het betegelen van wanden en vloeren van luxueuze badkamers. Het bedrijf groeit hard. Ben je op zoek naar een baan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.