woensdag 13 januari 2021

Vriesia glas workshop

WORKSHOPS GLASFUSING Glasfusing is een techniek waarbij stukjes of repen glas worden samengevoegd door ze gedeeltelijk te smelten. Workshop Glasfusion met Magies Glas. In deze workshops leert je een . Uw aanvraag sturen wij . Door in te schrijven bent u verzekerd van een plek in de volgende workshop. Glaskunst 10-daagse met diverse en inspirerende workshops. Toelichting: workshops tegen betaling, zie de website.


Vriesia Bouwen met glas in SNEEK. Kom kijken in onze unieke showroom in Sneek! Kijk verder op de site van: . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Lezing over monumentale glaskunst in Sneek. Pagina met links en informatie over glas. Glasrijk Tubbergen AFGELAST! Klik hier voor de agenda van de workshops.


Atelierbezoek, Het geven van lezingen, Het geven van workshops. Bij de prijs is inbegrepen het glas uit het atelier dat u gebruikt, het stoken in de oven, koffie, thee en lunch. Glasatelier Ananda; handgemaakt, brandschilderingen, fusing, glas in Loo tiffany, workshops , restauratie. Ook bewerken we glas met behulp van een brander.


Kortom, glasdingen ! In ons atelier gebruiken we uitsluitend bullseyeglass. De benodigde mallen voor schalen . Onze oplossingen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.