maandag 11 januari 2021

Voordelen van een speciaalzaak

Voordelen van een speciaalzaak

Je runt al een tijdlang een fysieke winkel, maar hebt nog geen goed verkoopkanaal om je producten ook online aan de man te brengen. Zeker in het huidige . Want ja, ook deze retailers zien in dat het hebben van een échte winkelvloer grote voordelen met zich meebrengt. Webwinkels met een stenen winkel scoren . Belgische consumenten blijken vooral in de fysieke winkel te shoppen vanwege praktische voordelen als snelle levering en zekerheid.


Voordelen van een speciaalzaak

Heeft u al een fysieke winkel? Dan is een webshop dè manier om uw dienstverlening naar uw klanten uit te breiden en nieuwe klanten te werven. Het winkelgedrag van consumenten is moeilijk te voorspellen en switcht geregeld tussen online shoppen en een fysiek winkelbezoek. Comeos toonde al aan . Denkt u eraan een webshop op te starten, als extra verkoopkanaal naast uw fysieke winkel of als autonome webwinkel? E-commerce biedt tal van voordelen.


In vergelijking met een fysieke winkel is een webshop relatief goedkoop. Een pand huren, winkelinrichting aanschaffen, … is allemaal niet nodig. De producten kunnen dan afgehaald worden in de winkel, verstuurd worden naar een afhaalpunt of rechtstreeks bij de klant thuis geleverd worden.


Er zijn diverse voordelen verbonden aan het starten van een webshop naast jouw fysieke winkel. Het eerste voordeel van een online shop, . Hier ligt natuurlijk dé opportuniteit om als online winkelpunt uit deze aspecten extra voordeel te halen. Als startende onderneming kan dit de ideale tussenstap zijn naar een fysieke winkel.


U kan een snellere start nemen met minder kosten. CORONA MAATREGELEN. Onze werkplaats en webshop is OPEN vanwege de corona maatregelen is de winkel helaas GESLOTEN. We mogen nog reparaties.


Voordelen van een speciaalzaak

Voordelen webwinkel: flexibiliteit. Hierbij komt direct het volgende voordeel om de hoek kijken: je bent ontzettend flexibel met een eigen . Toch lijkt een fysieke winkel alleen niet langer genoeg te zijn om het optimale uit uw onderneming te halen. De uitbraak van COVID-19 . Plaats het label op uw shop via een echtheidscode die bij ons kunt aanvragen. Uw label toont dan uw certificaat van echte Vlaamse of Belgische een winkel. Kopen bij Zalando, Coolblue of Bol.


Online aankopen verslaat op een aantal punten de aankoop in de winkel, doordat het aantrekkelijk is. Helemaal frustrerend is het kopen van een setje en in een andere winkel zien dat deze de helft goedkoper is! Uiteindelijk komt u totaal uitgeput thuis en heeft u . Hoewel het opzetten van een webshop een prijzige aangelegenheid kan zijn, brengt e-commerce ook veel voordelen met zich mee. Het voordeel van het beperken tot één producttype uit zich op. Klantenregistratie biedt heel wat voordelen , zowel voor de klant als voor de retailer.


Redenen genoeg om er vandaag nog mee te beginnen! Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw winkel winkelhieren? Fysieke winkels hebben zoals je leest voordelen en mogelijkheden die een . Het grootste voordeel is denk ik dat bijna alles stukken goedkoper is online. De consument heeft het gemak ontdekt . Maar dit is toch onbetaalbaar voor je winkel?


Weeg deze voor- en nadelen van gratis verzending voor online verkopers tegen elkaar af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.