donderdag 1 oktober 2020

Trampoline park hoofddorp

Selecteer een pagina. Jump XL Nieuw-Vennep Haarlemmermeer. Leuk voor een vriendendag of een sportief bedrijfsuitje!


Kom Jumpen in het grootste en tofste indoor trampolinepark van Haarlem en omstreken. Jumpen voor jong en oud Voordelige arrangementen Coolste trampolinepark van Nederland Kortingen.

Bij dit funcentrum in Hoofddorp -Noord vind je trampolines, trampolines en nog. Station Hoofddorp richting dit indoor trampolinepark. Jumpskillz is een indoor trampolinepark voor jong en oud.


Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Kies een andere datum. Is dit een plek of activiteit.


Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Restaurant . Het grootste en meest complete indoor trampolinepark.

Naast het laten zien van tricks en jumpskillz kun je gebruikmaken van de dodgeball arena, dunkzone, . De kids kunnen een of twee uur springen in ons indoor trampolinepark waarin allerlei uitdagingen voor de kinderen. Je kunt ook bij ons terecht voor kinderpartijtjes, maar . TSO (overblijf) op basisschool de Octopus in Toolenburg, Hoofddorp … De Polderrakkers. Centraal voor Toolenburg, Nassaupark , Lincolnpark en Tudorpark.


De sportiefste BSO van . Welkom Bij de Home page van Fun Center Amstelveen! Voor FUN ben je hier aan het juiste adres! Wie wil dat nou niet . Trampolines , Lasergamen, Karaoke, Indoor golf en meer! Best Value of 8places to stay in Aalsmeer. Arrangement Boeken.


Groot trampoline park , maar ook andere elementen. Wat is er nou een leukere activiteit voor een kind dan je uitleven in een trampoline park ? Ondernemer Sidney Krabshuis uit Hoofddorp kijkt uit naar de . Ze hebben niet voor niets drie prachtige vestigingen: in Alkmaar, Hoofddorp en .

Het park is ruimer opgezet qua tafels en kan minder bezoekers ontvangen, ook. Bekijk beoordelingen en. Kom trampolinespringen bij FreeStyle Gymnastic in Nieuw-Vennep! Freestyle Gymnastic in Nieuw- Vennep!


Ga naar de website van Jeugdland Hoofddorp. Een uniek sportpaleis. Geen ruimte in je eigen tuin voor een trampoline? Of lijkt het je leuk om te gaan springen met veel vrienden?


Bezoek dan eens een trampoline park. Shop online of kom naar de showtuin! JumpSkillz is het grootste en meest complete indoor trampolinepark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.