maandag 27 juli 2020

Servetten plakken met vernis

Een dikke lijmlaag droogt vergeeld op en ligt als een plak op uw servet. Diverse lijm soorten, allemaal geschikt voor decoupage- ( servetten -) techniek. Bepaal waar u de afbeelding wilt plakken.


De meeste lijmen werken ook als vernis maar aparte vernis is ook beschikbaar.

Je kan ook je eigen servettenlijm maken! Modpodge is een lijm en vernis in 1. Hier wil ik op een simpele manier de servetten techniek uitleggen en. Met de lijmlak kan je lijmen, maar tevens ook lakken, ofwel vernissen.


Gebruik dan gewone witte of . Creall decoupagelijm(lijm en lak ineen). De houten doosjes heb ik gekocht eerst geel geschilderd met acrylverf, dan servetten uitknippen en plakken , dan een laagje vernis erover.

Eventueel het kleine strijkijzertje. Decoupage vernislijm. Vergeelt niet en droogt transparant op. Is zowel lijm als lak. Op vele aanvragen, hoe plak je een servet op geverft glas of blik of hout, zodat de servet overloopt.


Hiervoor werk ik het liefste met blanke vernis in een spuitbus. Ideaal voor het plakken van servetten en Fleks Flocks. Als de lijm warm word gemaakt, gaat die weer opnieuw plakken ! Bekijk meer ideeën over servetten , creatief, potten knutselen. Goedkoop alternatief is vernislijm van de Action, die is maar en werkt . In dit filmpje zie hoe je met servetten een vaasje kan beplakken.


Een matte lijm met vernis op waterbasis ontworpen voor decoupage ( servetten , rijstpapier,) Enkel. Mixed media canvas met servet en structuurpasta. Extra: Je kunt je kunstwerk vernissen met vernis uit een spuitbus.


Dergelijke servetten mogen alleen op de vernis of de verf zelf worden gelijmd.

Mooi papier, knippen en plakken maar, dat zijn de kernwoorden die voor een. Het materiaal waarop je de servet gaat plakken. Crea Patch is een watergedragen lijm èn vernis.


Décopatch is in principe hetzelfde als servettentechniek. Breng daarna een laagje vernis (Topcoat Varnish) over het servet aan en . Verwerking: De vernislijm aanbrengen met een kwast op het te lijmen oppervlak. Wanneer de lijm droog is kan een tweede beschermende laag Vernis. Smeer de plaats waar je het servet wilt plakken in met de vernis.


Plak het plaatje vast en duw met je vinger voorzichtig de bobbels uit het papier . Servet plakken op een kaart:. Deze vernislijm is een dunne transparant opdrogende lijm en vernis in één op. Beplak flessen en potjes met servetten en mod podge. Knip de motiefjes van de servetten uit.


Plak deze laag met de vernis (zie andere opties boven) op je voorwerp, gebruik . Trek de opperste laag van de servet. Hoe kan ik makkelijk een foto op hout plakken met bakpapier in negen stappen? Monique Hendriks op Pinterest. Wel om plakken tegen te gaan aflakken met een. Easy art coat glossy milieuvriendelijke vernislaag en servettenlijm op waterbasis Droogt transparant op.


Ik heb de servetten dus geplakt met modpoge, op gekleurde Gesso, en daarna afgelakt met vernis , geen 2e laag modpodge. In de regel wordt deze techniek gebruikt voor het decoreren van stoelen of tafels. Zo heb ik ooit de omslag van de maand juni gemaakt met een servet en Gesso. Kan je er ook een afbeelding van een servet op plakken na je gesso hebt gebruikt? Voor elke oppervlakte is een geschikte vernis te vinden.


Mod podge , servettenlijm ,Glans. ML Lijm en vernis in een product. Plaats het servet of een gedeelte hiervan in de lijm. Een voorbeeld is een servet op een dakpan plakken.


Gladstrijken en laten . Wij leveren deze hobby vernis in drie veelgebruikte varianten zoals matte, glans en satin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.