maandag 22 juni 2020

Salontafel kubus

Salontafel kubus

Verkoop eenvoudig kubus salontafel. Op zoek naar een moderne salontafel , dat bij ieder interieurstijl past? Welke woonstijl u ook heeft, deze kubus salontafel.


Salontafel kubus

Grote vierkante salontafel in industriƫle stijl, breedte 1cm. Langwerpige salontafel met een lade. Salontafel van staal en eikenhout.


Dankzij de lade kun je afstandsbedieningen en magazines uit het zicht opbergen. Kom langs of bestel op . Een mooi strak robuust meubel. Donkere meubels is een trend steeds vaker zien in de . De tafel heeft een onderblad en een kleine lade. Zo heeft de salontafel ook veel . Een salontafel blok van Relaxury met modern design is onder andere verkrijgbaar in een kubusvorm.


U heeft al een vierkante . De salontafel wordt in Nederland geproduceerd en is daarom in alle maten en kleuren verkrijgbaar . Over onze eiken bladenKwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en deze eiken tafels voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen: - Onze massief eiken . Alle producten van deze leverancier zijn bij ons te verkrijgen en te bestellen. Beschikbaar via nabestelling. De vierkante teak salontafel , koffietafel of bijzettafel kubus model heeft laden. Materiaal steigerhout.


Afm 1x 1x cm. Andere afmetingen op aanvraag. Terug naar overzicht . Leverbaar in diverse eiken kleuren, afgebeeld in pardoes basic (Lijkt onbewerkt). De grotere maten worden met onze transporteur bezorg deze transportkosten liggen een stuk hoger. Gratis bezorg sterk in maatwerk en veilig, online betalen.


Salontafel kubus

Het salontafeltje bestaat volledig uit zwart metaal en heeft daardoor een s. Het natuurlijke houtpatroon is mooi zichtbaar, waardoor je onmiddellijk dat . Hou je van een strakke vormgeving? Het mooie design en de perfecte afwerking . Strakke metalen bijzettafel met een eikenblad. Een klassieke tafel die door zijn praktische afmetingen eigenlijk in iedere inrichting past. Kubus salontafel hout.


In je interieur is de kubus ook toe te passen als bijzettafel. Maar wil je een bijzondere salontafel , neem dan deze fraaie rvs kubus. Meubelkamp ☑️morgen geleverd ☑️gratis verzending ☑️dagen bedenktijd. Deze kubussen zijn mooie . Oud eiken salontafel kubus op maat laten maken bij Gerard Keune Meubelen.


Salontafel kubus

Set van bijzettafels met robuust houten blad en ijzeren frame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.