dinsdag 31 maart 2020

Steigerhouten badkamerkast

OmschrijvingDeze badkamerkast is gemaakt van steigerhout. De badkamerkast heeft deur aan de voorzijde die rechtsom of linksom draaiend te bestellen is . De hoge kwaliteit steigerhout van Stoereplanken. De steigerhouten badkamerkast kunt u gebruiken zoals u. Steigerhouten badkamermeubelen op maat!

Badkamerkast met deurtje. Een mooie badkamerkast van steigerhout biedt deze opbergruimte en is natuurlijk gewoon mooi om te zien. U kunt de badkamerkasten uiteraard op maat laten . Zwart metalen beslag. Neemt u dan contact met ons op. Hele mooie combinatie!


De wastafel is van Ikea en daarvoor is deze steigerhouten badkamerkast gemaakt.

Voor de voeten is onder de kast ruimte van cm. Het betreft altijd maatwerk, ook voor jouw badkamer. Mooie smalle badkamerkast met zijkanten van staal en robuuste steigerhouten legplanken. Ben je op zoek naar . Deze steigerhouten badkamermeubel is prachtig te combineren bij één van onze badkamermeubels. Door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.


Productomschrijving. Verzendkosten Nederland: € , . Denk bijvoorbeeld aan een steigerhouten badkamerkast of een kledingkast voor in de slaapkamer. Sfeervol steigerhouten tv-meubel. De televisie is steeds vaker. Bent u op zoek naar een.


Prachtige Afwerking. Hier met zwarte scharniertjes en . Een badkamerkast van steigerhout is een uitstekende toevoeging aan uw badkamer.

Het geeft een authentieke look en het kan tegen een stootje. Groot assortiment steigerhouten meubels voor de woonkamer. Mooie steigerhouten badkamerkast verkrijgbaar bij Esgrado.


Design maakt voor u bijna alles van steigerhout ! Of u nu huiskamer meubels . Style De Salle De Bains, Crochets De Salle De Bains, Dresser. Dit design badkamerkastje is ontworpen voor een steigerhouten badkamer. Andere kleur of afmetingen?


We lezen het graag! Hoe maak ik een kast van steigerhout ? Een handige opbergkast, die niet teveel ruimte inneemt. U heeft nog geen bestelling geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.