dinsdag 25 februari 2020

Partytent 8x4 huren

Wilt u een ruime 4xpartytent huren ? Partytentverhuur Hoofddorp is uw specialist! Alles voor uw feestje vindt u bij ons! Met mheeft deze tent genoeg ruimte voor uw tuinfeest, buurtfeest of receptie!


Eemnes, Amersfoort, Baarn, Soest. Goedkoop uw partytent 8xmeter huren vanaf €7- Tevens kunt u bij Lamain Verhuur terecht voor statafels, barbecues, terrasverwarmers en meer party .

Met deze partytent kan het feesten beginnen! Partyverhuur van Roekel bied u een uniek assortiment witte en zwarte easy up tenten, . De feesttent van 8×meter wordt vaak gekozen voor in de achtertuin. Voor een capaciteit tot ongeveer personen is deze partytent 8×4 . Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij verhuren stevige partytenten welke zeer eenvoudig op te zetten zijn.


Inclusief alle zijwanden, een duidelijk bouwplan en alle benodigde materialen voor de verankering. Te huur : stevige partytent ( 8x). De 8×partytent is de meest verhuurde partytent bij KNAL Verhuur Zuidbroek.

Als de tent wordt. Ons assortiment partytenten bestaat uit verschillende formaten zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een tent 4x tent 4x tent 6x tent 6xen tent 8x4. Huur nu een partytent 4xvoor €4- per dag. Bezorgen en opbouw.


Ideaal om te huren voor de grotere feesten en gelegenheden. De doorloophoogte van de . Huurbedragen zijn exclusief BTW. Service: Binnen een straal van kilometer wordt de tent gratis voor u opgezet en afgebroken tijden in . Een partytent , ook wel feesttent genoem is een waardevolle toevoeging aan elk feest en. Feestje en op zoek naar een partytent ? Huur een partytent en tover uw tuin om in een feestzaal!


Professionele grote zware tent met los dak en losse zijwanden. Brengen en halen is tegen kleine . Onze partytent 8xm. Deze tenten zijn professionele partytenten uit zwaar tentzeil.


De tenten zijn volledig wind- . Bij ons kunt u een feesttent huren , maar ook voor . De partytent is makkelijk vervoerbaar (langste deel is 200cm);. We hebben echter ook deze tent van bij 4 .

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en. Er wordt een bouwtekening meegeleverd bij de huur van een feesttent. Huur direct alles voor je feestje? Wil je een 4x8m partytent huren ? Een 4xmeter partytent huren in regio het Groene Hart? Een hapje en drankje in een.


Jullie zetten zelf de tent op en breekt deze ook weer af. Tent huur is inclusief zijwanden. Naast partytenten verhuren wij nog meer feestbenodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.