maandag 6 januari 2020

Platenwisselaar alfa laval

Platenwisselaar alfa laval

De stoom of damp (aangegeven in grijs) komt de warmtewisselaar . Door herhaaldelijk en onnodig openen van uw warmtewisselaar te vermijden, zal de levensduur van de platen en pakkingen verlengd worden en het aantal . De vloeistoffen stromen normaliter in tegenstelde richting door de warmtewisselaar om een maximale thermische overdracht te realiseren. In uitzonderlijke gevallen waar een lek kan optreden, kan dit met dit nieuwe ontwerp onmiddellijk aan de buitenkant van de warmtewisselaar worden gedetecteerd . Neem contact met ons op! Selecteer, vergelijk en kies. Zo doet u snel de . Hij ging de platenwarmtewisselaar gebruiken om melk te pasteuriseren. C, Inhoud: 2liter, aansluitingen, Gemonteerd in metalen.


Platenwisselaar alfa laval

Zie Productguide BIM files klik . De fabrikant moet worden geraadpleegd voordat de platenwisselaar wordt gebruikt voor . Opmerkingen: (1) Nominale koelercapaciteit gebaseerd op een verdampingstemperatuur van . BxHxD mm 3x 7x 555. Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. Gesoldeerde platenwarmtewisselaars. Verdampertoepassing.


Een van de belangrijkste kenmerken van een platenwarmtewisselaar. De distributiezone zorgt ervoor dat het volledige warmteoverdrachtoppervlak benut wordt . Semi-gelaste platenwarmtewisselaars kunnen ook een hogere ontwerpdruk aan vergeleken met een platenwarmtewisselaar die volledig met pakkingen is . Spierings Koeltechniek. Conditie: Gebruikt Garantie: Maanden. Alfa laval platen wisselaar. Wij bieden een breed scala aan platenwisselaars voor iedere toepassing, van automatische tot traditionele melksystemen en van rvs tot titanium platen voor de.


Platenwisselaar alfa laval

Hoi alle ik heb een aantal nieuwe Platenwarmtewisselaars te koop. Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van platenwarmtewisselaars, Heat exchanger? Bij Kelvion Belgium bent u aan het . Warmtewisselaar, groothandel , toon beelden van hoge kwaliteit op dutch.


Levertijd ca 3-dagen. Bruto prijs: €4400per . AlfaNova platenwisselaar met U-Turn-afscheider. Barriquand platenwarmtewisselaar met pakking is evolutionair en compact. De platenwarmtewisselaar heeft een klein stroompa de plaat heeft een golvende vorm. Wilt u weten of het door u gewenste spare part leverbaar is?


Platenwisselaar alfa laval

Klik op uw merk voor het leveringsprogramma! Oppervlak (M2): 26. TSA tegenstroomapparaten warmtewisselaars.


In situaties waarbij de Itho DDS stan- daard warmtewisselaar geen geschikte oplossing biedt kan een warmtewisselaar op . Pauwels transformator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.