woensdag 4 december 2019

Ymvkas

Ymvkas

Dan is de YMVK-AS grondkabel voor u de geschikte kabel. Een grondkabel wordt gebruikt in situaties waar de kabel in bijvoorbeeld het zand in de grond komt . Zowel 3-aderige, 4-aderige . Grondkabel YMVKAS Winkel Online. Voor verschillende klussen kun je een grondkabel gebruiken. Wildkamp helpt u graag verder!


De YMVK-as grondkabel is de meest voorkomende variant. De grondkabel, vaak YMvK-as kabel genoem is een kabel die gebruikt wordt om ondergronds elektrische verbindingen te maken. De kabel bestaat uit een . Voor het bestellen van onze producten dient u in het bezit te zijn van een account.


Bewapende installatiekabel volgens brandclassificatie Dca-sdavoor toepassing in laagspanningsinstallaties tot kV . De PVC buitenmantel biedt een goede bescherming tegen vocht, chemicaliĆ«n en Uv-straling. Het aardscherm van de Nederlandse grondkabel YMvKas wordt . V is een bewapende voedingskabel voor algemeen gebruik in bouwwerken, waarvoor eisen voor het brandgedrag van toepassing zijn. Verkoop eenvoudig ymvkas. V is een omvlochten voedingskabel voor algemeen gebruik in bouwwerken, waarvoor eisen voor het brandgedrag van toepassing . Geschikt als installatiekabel, Ja.


Normering, Product afhankelijk. Geleidermateriaal, Koper. Oppervlakte geleider, Blank. TECHNISCHE GEGEVENS : TYPE VO- YmvKas mb. VO- YMvKas Dca is zeer geschikt voor (ondergronds) gebruik in laagspannings- installaties.


KEMA-keur K 42C-1-4- . Installatie grondkabel met stalen armering. Deze kabel wordt gebruikt in laagspanningsinstallaties met hoge mechanische . Type: YMvK-as Dca s2. Nominale geleidersdoorsnede: vierkante millimeter.


Ymvkas

Adercodering: Kleur. FACTUUROMSCHRIJVING: TKF VO- YMVKAS 2X2. Samenstelling geleider, Klasse = samengeslagen. Ean Code, Produkt verpakking, Voorraa Lengte. Gebruik: Een kabel voor aanleg in de grond en voor bovengrondse instalaties waar . Wat is een grondkabel YMVK-as , of buitenkabel YMVK.


Deze YMvKas mb grondkabel 5xmm beschikt over vijf aders van koper met een geleider doorsnede van mm ². Deze geleiders zijn voorzien van XLPE . Dutch Standard PVC sheathed power cables VG- YMvKas mb and VO- YMvKas mb. YMvKas grondkabel voor situaties waarin technische en mechanische bescherming gewenst is. Read on for more information about applications and installation . Met aardkous en omvlechting van staaldraad. Sign in Or Register.


Ymvkas

Op rollen van 1m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.