maandag 16 december 2019

Laminaat aanbieding bergen op zoom

Brocante hangkastje. Wat dachten jullie van dit superleuke hangkastje met speciale rollen erin om je armbandjes aan te hangen! Frans brocante kastje (commode). Beschrijving Zeer mooi brocante roomkleurig hangkastje met spiegel.


Is in zeer goede staat en zeer decoratief. Ook leuk om een plankje in te maken. Handgemaakt(?)Slot werkt prima. Deze mooie gave Hollandse notenhouten kastje is compleet met sleutel en is.


Oud brocante wandkastje met een kuifje er boven op. Plankje aan de binnen kant 38. VERZEND KOSTEN € 7. Leuk voor bijvoorbeeld in de keuken.


Derde zondag van de maand is het koopzondag, ook samen met de brocante kerk, dan vanaf uur . De afmeting van de kast. Lief antiek brocante hangkastje in oude sleetse roomwitte verf. Met een facet geslepen spiegel en lade. Decoratief en sfeervol voor in diverse ruimtes! Voeg toe aan winkelwagen.


Heerlijk, brocante , open hangkastje. Hangkastje van metaal. Doorleefd en verweerde verf. Het ophangoog is stevig. Dit oud brocante art-deco hangkastje (scheerkastje, toiletkastje) heeft nog zijn originele verkwikte spiegeltje.


Laminaat aanbieding bergen op zoom

Gerestylde brocante hangkastje met spiegel, blauwgrijs. Geverfd in een matte grijsblauwe kleur en doorgeschuurd. BROCANTE HANGKASTJE Wit verkocht. PAST GOED IN EEN LANDELIJK INTERIEUR ,MET GESLEPEN Glas. Verkocht Bestellen.


Aan de linkerkant zit een open vak, leuk om iets in te zetten ter decoratie! Oud antiek landelijk kastje hangkastje scheerkastje eik gepatineerd. Een oud kastje met de originele spiegel mooi verweerde look. Antiek eiken hangkastje authentiek . Afbeelding invoegen.


Super leuk hangkastje 85x44xPrijs 4euro. Mooi brocante hangkastje. Geef een reactie Reactie annuleren. Geen producten gevonden die aan je.


De toonkamer verkoop van bijzonder antiek , brocante ,art deco, industrieel en vintage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.