donderdag 27 juni 2019

Isofix welke auto

Wat is Isofix precies en hoe gebruik je het? In de auto bevinden zich de Isofix bevestigingsbeugels, die af-fabriek of achteraf. Overzicht van de meeste automerken en types geschikt voor het Easyfit-systeem.


Nou kan ik nergens vinden over er isofix in de auto zit. Weet een van jullie et .

Ontdek welke van onze autostoeltjes in je auto passen met onze Autotypelijst. Voor welk autotype ? Kijk of het Isofix -autostoeltje dat je op het oog hebt in je auto gebruikt kan en mag worden. Die informatie staat in de gebruiksaanwijzing . Wanneer je een babyautostoeltje met behulp van Isofix in je auto wilt bevestigen heb je een isofix base nodig.


Welke base is geschikt voor . In dit artikel bespreken we de twee . Met een Isofix base is de autostoel met één klik veilig bevestigd aan het chassis van de auto.

Omdat er heel veel autostoelen en bases zijn, . Raadpleeg de Autotypelijst om te zien welke Isofix autozitjes passen in uw auto. Autostoelen die bevestigd worden met de autogordel zijn vooral interessant voor personen wiens auto niet uitgerust is met IsoFix -bevestigingspunten. Een stoel met Isofix is stevig verankerd met de carrosserie van de auto door. Om te bepalen welke autostoel je nodig hebt, dien je te weten hoe groot en hoe zwaar je. Ook dit type autostoel is weer te bevestigen met een gordel of Isofix.


De autostoeltjes worden bevestigd met de autogordel of Isofix. Nieuwe trend zijn stoeltjes met een basisonderstel dat met Isofix of autogordel in de auto vastgezet wordt. Het stoeltje kan daarna gemakkelijk op . Dankzij Isofix kan je kinderstoeltjes veilig in je auto bevestigen.


Sommige kinderzitjes moet je met de veiligheidsgordel vastmaken in de auto. Andere hebben Isofix -bevestigingshaken. Je kunt de meeste Isofix stoeltjes ook nog met autogordels bevestigen.


Dit was inderdaad ook een optie bij onze aankoop van de auto maar . Als je auto ISOFIX -bevestigingspunten heeft, kun je kiezen voor een autostoeltje met een ISOFIX -bevestigingspunt of een die gebruikmaakt van de autogordel. Our car seat bases make fitting your baby or toddler car seat safe and easy every time.

Use an ISOFIX car seat base for safe and easy installation. Alle nieuwe modellen van kinderzitjes worden in de auto vastgeklikt met een Isofix -systeem. Heeft jouw auto geen ISOFIX ? Soms kan het systeem in je auto worden gebouwd , vraag je autogarage naar de mogelijkheden. En dan het liefst een auto met Isofix punten natuurlijk. Is het nou zo dat het alleen van je auto afhangt of de isofix geschikt is en dat elke maxi-cosi zowel op de easybase als op de isofix past, of is het . Vind de beste kinderzitjes.


Welk type kinderzitje wil je? Bevestiging kan via Isofix -bevestigingspunten of via de autogordel. Isofix is de makkelijkste, veiligste en snelste manier om je kinderzitje te bevestigen in je auto.


Bovendien hoef je hier geen gebruik te maken van de autogordel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.