vrijdag 5 april 2019

Heistelling omgevallen amsterdam

Een vrouw is om het leven gekomen toen een heistelling omviel in Amsterdam. Dat gebeurde vrijdagmiddag op het Zeeburgereiland. Aan de Sumatraweg in Rotterdam-Katendrecht is een heimachine omgevallen en op een wooncomplex terechtgekomen.


Bij een ongeval door een omvallende heistelling is vrijdagmiddag op Zeeburgereiland de. AMSTERDAM -KRAAN- OMGEVALLEN.

Amsterdam - Dinsdagmiddag om tien over half één, is een heistelling om palen de grond in te boren omgevallen op het terrein v. Op het Zeeburgereiland in Amsterdam -Oost is vrijdagmiddag een heistelling omgevallen. Daarbij zijn twee personen gewond geraakt, een van hen ernstig, zei . In de Mary van der Sluisstraat te Amsterdam is een vrouw om het leven gekomen toen er plots een heistelling omviel. De correspondent meldt dat de kraan omviel toen een van de stempels van de kraanwagen grip verloor, en de wagen wegzakte.


Ooggetuige bij omgevallen heistelling Hij viel dwars door het gebouw heen. ROTTERDAM - Een heimachine, waarmee heipalen de grond in worden gewerkt , is in de Rotterdamse wijk Katendrecht omgevallen en op een .

Een heistelling , waarmee heipalen de grond in worden gewerkt, is in de Rotterdamse wijk Katendrecht omgevallen en op een woonblok en . Bij werkzaamheden op de Oosterdokskade naast het Centraal Station in Amsterdam is donderdagmorgen een kraan omgevallen. Gisterochtend is een van onze heistellingen op een bouwplaats in Yerseke omgevallen. Gelukkig is hierbij, behalve de schrik, geen persoonlijk letsel.


Op een schip van Deme in de haven Rostock is zaterdag een kraan ingestort. Hierbij zijn enkele mensen. Heistelling omgevallen op woonhuis. Saved in: Visual Documents.


Photographer: Meerendonk, Ben van. Collector: Meerendonk, Ben van. AT onderdeel van Publieke Omroep Amsterdam. Een bouwkraan is gisteren omgevallen bij het station Bijlmer in Amsterdam.


De zestigtons kraan belandde tussen twee sporen die . Bleiswijk - Vrijdagmiddag november is er een heistelling omgevallen op een bouwterrein aan de Klappolder in Bleiswijk. In Schiedam is een meter hoge hijskraan omgevallen. Tot jaar cel geëist voor doden drillrapper in Amsterdam.

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam , Utrecht en Eindhoven pleiten daarbij voor een algemene . Een grote heistelling is maandagmiddag in Heemstede omgevallen. De stellage viel op een bouwterrein aan de Lanckhorstlaan. Heikraan metrolijn omgevallen in Amsterdam -Noord. De kraan vermorzelde in zijn val een bouwkeet waarin acht schaftende bouwvakkers verbleven. Dat hebben woordvoerders van de politie in . Endedijk te Amsterdam ,. Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen , hijswerkzaamheden en hoogwerkers.


VLAARDINGEN - Op vrijdag februari is er een heimachine omgevallen op een woning aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen. De politie is ondertussen . De machinist raakte hierbij gewond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.