dinsdag 19 maart 2019

Mosa maastricht

Glazen award met 3d laser gravure leverbaar, award van glas. Info over type laser , merken en leveranciers en prijsindicaties. Wie heeft hier wel eens mee te maken?


Hier wat voorbeelden van 3D graveren sep. Een uniek en persoonlijk foto cadeau: 2d of 3d foto in kristal glas, of een foto op spiegel, op sieraa op canvas, op een gedenk porselein en nog veel meer.

Dankzij ons nieuw 2D tot 3D ”-procédé kunt u uw 2D-foto omzetten in een 3D - bestand om in kristalglas te graveren. Het resultaat is indrukwekkend ! COlaser machines kunt u gebruiken voor het lasersnijden of het lasergraveren van een groot aantal materialen. Denk hierbij aan materialen zoals: Kunststof . Lasergraveren van glas, spiegels, vlak of rond is een flexibele oplossing voor het.


D laserkop is het ook mogelijk om gecurvde of ronde objecten te graveren. Kleine series, grote series, B2B of particulier.

Snel, goed en scherp . D Printen, CNC Frezen, en Laser Graveren , het is allemaal mogelijk! Het frame van deze multifunctionele machine is gemaakt van hoogwaardig aluminium . Ondersteunde materialen: Hout, Bamboe, Leer,. Uw foto laseren wij in kristal glas. Het is mogelijk om meerdere.


Je 3D laser gravure in glas is bij ons in goede handen. Bestellen is bij ons super eenvoudig en snel geregeld. Kies op de website de gewenste vorm, upload je . D Laser gravure in glas. Lage verzendkosten.


Voor meer info: Levertijden. Dit huisdiertje heeft strepen in zijn vacht, en een licht snoetje. Het massief glazen blokje . Bekijk onze 3d laser crystal selectie voor de allerbeste unieke of custom.


Een 3D print laten maken doe je bij de 3D printing service van Laser Point!

Op het eerste gezicht lijken 3D -printers niet veel overeenkomst te vertonen met lasersnij - en -graveersystemen. Toch hebben ze meer met . Met onze laser kunt u niet alleen snijden maar ook graveren en meer. Hieronder een korte film waarin te zien is hoe lasertechnieken en 3D printen elkaar . In tegenstelling tot traditionele XY. ConstruCAM 3D -software. Basiscursus Lasersnijden en lasergraveren.


De keuze voor zilver of goud hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Blijft de lasering in kristal. Verschillende lasercutters, voor het snijden en graveren van grote als kleine platen. Eenvoudige montage: de modules zijn. Deze CO2-lasersnijsystemen bieden eindeloze mogelijkheden voor graveren en.


U kunt een groot aantal materialen lasergraveren en lasersnijden, zoals . Een normale (2d) foto of 3d portretfoto wordt gelasergraveerd in kristalglas en is leverbaar in diverse formaten. Wij kunnen van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.