dinsdag 26 maart 2019

Handlier rvs

De handlieren zijn leverbaar in rvs en verzinkt, met staalkabel of band. Typen lieren: CS lieren: klein compact type hijslier. Geschikt om mee te hijsen. Technische Specificaties.


Handlier rvs

De lier is voorzien van een hoge en lage . Verberg deze melding. We gebruiken cookies om het aantal klanten op onze webshop te meten. Wil je eerst meer informatie over onze cookies klik hier. Direct uit voorraad leverbaar en van hoge kwaliteit.


Bijzonderheden, RVS behuizing , Lastdrukrem. Trekkracht (staand), 6kg. Levertijd: Op voorraad.


Handlier rvs

Hoge kwaliteits handlier gemaakt van RVS voor verschillende toepassingen, zoals: machinebouw, scheepsvaarttoepassingen, chemische- en voedselindustrie, . Er zijn geen producten gevonden. Vind de beste selectie rvs handlier fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rvs handlier voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De compacte Rema handlieren zijn zelfremmend en vervaardigd uit geperst plaatstaal voor een solide stijfheid. Handlier zelfremmen rvs.


Deze lieren worden op tal van plaatsen ingezet . Bekijk alles met rvs lier! Alles voor de watersport kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Inclusief remkoppeling. Advies nodig wij helpen u graag.


De Lierenshop voor lieren in alle soorten en maten! Diameter rooster is cm. Deze handlier is vervaardigd uit RVS -3(A2). Hanger, kabels en handgreep . Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tabel bij de afbeeldingen.


Het omhoog draaien van scheepsmasten, als hijslier op luikenwagen, enz. RVS 3uitvoering, handkracht ca. Let op: Dit is een roestvrij stalen versie, . Makkelijke lier voor op aanhanger, quad of 4x4.


Handlier rvs

Te bevestigen met bouten. Type AFLR: is een roestvaste uitvoering geschikt voor het hijssen van lasten in een vochtige ruimte of waar RVS is vereist. BELANGRIJK: Iedere gebruiker dient. Rvs Schuifwiel Roller U Type Wiel Track Rail Roller . Compact en licht in gewicht.


Het bedienen van de lier kost weinig kracht. Voor technische informatie Zie afbeeldingen. Populaire producten. Andere bezoekers bekeken ook onderstaande producten.


RVS handlier met Dyneema lijn aan Stam Constructie geleverd voor montage op een David.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.