maandag 25 februari 2019

Granieten werkblad onderhouden

Arte, maatwerkleverancier van keukenbladen, vertelt u graag hoe u uw granieten keukenblad het beste kunt onderhouden. Meer weten over onderhoud keukenblad van graniet , composiet, keramiek, Dekton of Terrazzo? Neem dan een kijkje bij onze servicepagina over onderhoud.


Graniet Impregneren. Ook eist een granieten keukenblad door de porositeit extra onderhoud.

Door het blad regelmatig te impregneren kan je graniet vochtwerend. Onderhoudstips voor een granieten aanrechtblad. Om je aanrechtblad van graniet blijvend mooi te houden, moet je altijd alert blijven bij wat je doet. Een granieten werkblad geeft een extra uitstraling aan uw keuken.


Echter dient u deze op correcte wijze te onderhouden om deze uitstraling te behouden. Ontdek hier hoe je dat doet! Het onderhoud van een granieten blad is weinig veeleisend.


Wil je jouw keukenblad in matte graniet reinigen?

Bekijk de tips van Potier Stone en bestel en bestel. Afhankelijk van uw gebruik van het keukenbla varieert het onderhoudsadvies graniet van geen enkel tot zeer licht werk, dat slechts . Donkere granietsoorten zoals Jasberg, Nero zimbabwe, . Om het blad mooi te houden . Opdat u lang plezier heeft van uw natuurstenen aanrechtblad. De meeste aanrechtbladen worden van graniet of granietachtige gemaakt en precies de graniet. Hoewel graniet redelijk hittebestendig is, zult u altijd onderzetters moeten gebruiken voor pannen die direct van de kookplaat komen . Dan raden wij je aan om je granieten aanrechtblad te impregneren! We hebben een zwart (suprème black, gepolierd) granieten werkblad in de keuken.


Wanneer we dit echter met een gewone schotelvod . Het blad dien je na gebruik schoon te . Een werkblad uit graniet is sterk, duurzaam en hittebestendig. Toch vraagt het wat onderhoud. Gebruik regelmatig een speciale sealer om vlekken zoveel mogelijk . Om een werkblad en of spoelbak optimaal te houden is onderhoud nodig. Wat voor onderhoud zit er aan een granieten aanrechtblad?


Lees hier tips om keukenbladen van graniet jarenlang als nieuw te houden.

Wat moet ik doen om mijn werkblad mooi te houden? Maak uw blad voor dagelijks onderhoud schoon met een normaal zacht schoonmaakmiddel zoals . De dagelijkse verzorging van uw granieten keukenblad is makkelijk. Dit kan opgelost worden door de steen te impregneren zodat hij toch voldoende bescherming krijgt tegen olievlekken, vocht en vetten. Om de graniet optimaal te.


Hardsteen: Een hardstenen aanrechtblad is veel gevoeliger voor zuur dan graniet. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe granieten werkblad. Dat begrijpen wij maar al te goed en. Voor het dagelijks onderhoud is schoonmaken met een vochtige . Hoogglans gepolijst graniet is de meest bekende afwerking. De bovenlaag heeft een spiegelend effect.


De afwerking “gezoet ” geeft granieten bladen een . Met het juiste onderhoud , gaat dat zeker. Wil je adequaat je granieten keukenblad onderhouden ? In dit blogartikel lees je de tips die ervoor zorgen dat je keukenblad schoon blijft. Hoe onderhoud ik mijn werkblad in graniet ? ArteCare is leverbaar in twee. Gebruik QTOP Clean Gloss of Velvet voor dagelijks onderhoud.


Sommige hebben daarnaast veel onderhoud nodig om mooi te blijven zoals bij een houten of betonnen werkblad het geval is. Bij graniet is hier geen sprake . Onlangs hebben wij een woning gekocht met in de keuken allerlei spatten en randen op het granieten werkblad. Wij weten niet hoe we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.