donderdag 27 december 2018

Glaspunt ervaringen

In een rustige wijk van Andijk (gemeente Medemblik) hebben wij, Fred en Ingrid de Vries een kattenpension. Het pension is geschikt voor alle soorten katten: . Het kattenpension is voorzien van grote ruimtes met genoeg vermakelijke materialen! Woudsedijk – Noord 2. Hier tref je een overzicht van dierenpensions en dierenhotels in de provincie Noord - Holland. Opvang van uw kat tijdens uw vakantie, verhuizing of een andere tijdelijke situatie.


Een bericht voor onze bezoekers. Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates . Cats Only in Gemert (NB) is een katvriendelijk kattenpension met een gespecialiseerde kattentrimsalon.


Wij bieden onze gasten eigen kamers en tuinen, rust, . Wij heten u van harte welkom in ons moderne honden- en kattenpension. Met een enthousiast team van ervaren medewerksters verzorgen wij al jaar honden . Resultaten van zoekmachines! Kleinschalig kattenpension in de driehoek Alkmaar, Hoorn en Purmerend.


Kattenhotel Mosamisa. Ook goed bereikbaar vanuit Zaandam en Amsterdam. Onze Tom heeft weer heerlijk een weekje gelogeerd bij Maud! Indruk buitenverblijf: 10. Ons stadse kattenpension is centraal gelegen in Noord - Holland en kleinschalig van opzet.


Stichting Zwerfdier beschikt over een modern kattenpension , pension Felis. Ook hebben we een winkeltje waar u kleine cadeautjes en kattenbenodigdheden . Veterinair Centrum Holland Noord (VCHN) in . De openingstijden van ons honden- en kattenpension zijn hieronder te vinden. Afgelopen zondag is daar het . Grote vogelhuisjes en mandjes sieren de muur in een oude opslag op het Noordeinde in Landsmeer.


Rustig gelegen kattenpension in Warmenhuizen ( Noord - Holland ). Warmenhuizen ligt in de omgeving van Alkmaar, Schagen, Heerhugowaar Bergen, Schoorl, . Luxe en sfeervol sterren kattenhotel In2Cats in Heerhugowaard nabij Alkmaar, Hoorn en Schagen. Het bedrijf bestaat al jarenlang en is gevestigd op het platteland in omgeving Alkmaar. Het heeft hond- en katplaatsen.


De afstand tot Amsterdam is . Veel aandacht voor uw kat. In het kattenpension kunnen de katten en poezen de hele dag vrij . Ons mooie pension ligt in het mooie west-friese plaatsje waarland zeer landelijk gelegen in de kop van Noord - Holland onder de rook van . Er is regelmatig toezicht van een dierenarts, de AID en wij zijn aangesloten bij Dibevo en Dierbaar als een goedgekeurd hondenhotel en kattenhotel. Zoek je een hondenpension in Noord Holland waar je hond zich helemaal thuis voelt?


Op zoek naar een hondenpension of kattenpension in Noord Holland ? DierenpensionTussenwijck biedt uitkomst! Bij kattenpension Poeslief komen katten in alle kleuren en maten op vakantie. Sonja en Anne vertroetelen hen de hele dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.