woensdag 28 november 2018

Marmer bijzettafel

Marmer bijzettafel

Het trenditem van nu is een marmeren bijzettafeltje. Al dan niet met een goud- of bronskleurig onderstel. Ben je op zoek naar een bijzettafel van marmer? Verkoop eenvoudig bijzettafels marmer. De tafel STONE heeft een bijzonder . MARMEREN BIJZETTAFELS kopen bij Furnea!


Marmer bijzettafel

Prachtig tafeltjes met een tafelblad van marmer. Zilver, gou ron vierkant. Kies jij ook voor luxe? Het blad is van steen met een wit marmeren uitstraling, maar is ook in het zwart verkrijgbaar.


Bekijk ook onze andere bijzettafeltjes! Dit bijzettafeltje is een stoere toevoeging aan jouw interieur. Het tafelblad is gemaakt van marmer ! Bijzettafel van marmer kopen? De Zuiver White Stone bijzettafel is een hippe design bijzettafel met een marmeren tafelblad. Doordat marmer een natuurproduct is, is elke stuk marmer anders.


Marmer bijzettafel

Het fijne aan marmer is dat het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te. Unieke sfeervolle witte marmeren bijzettafel. Altijd jouw hapje en drankje bij de hand met dit handige vierkante bijzettafeltje. Laagste prijs garantie! Je zal niet in staat zijn om lang weerstand te bieden aan het witte marmer en vergulde metalen VENICE bijzettafeltje.


De look, geïnspireerd door vintage uit de. Afmetingen, H50xB50xLcm. Model te bekijken in, Utrecht. Voorraadstatus, Geen voorraad . Met dit bijzettafeltje maak je de look en feel compleet in de woonkamer. Uitgevoerd in de kleur mat zwart- marmer donker groen.


Het bijzettafeltje marmer past perfect in de aankomende woontrends en is ook nog functioneel. Deze set bestaat namelijk uit twee zwarte bijzettafeltjes met ieder een andere afmeting. TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN. Een bijzettafel kan bijvoorbeeld gebruikt worden naast een bank of met meerdere bijzettafels als salontafel.


Daarnaast kunnen marmeren bijzettafels dienen als . De Zuiver bijzettafel marmer is een mooi afgewerkte tafel met een uniek marmer blad. Deze mooie bijzettafel heeft een stalen onderstel wat zwart is afgewerkt. Maak jouw interieur helemaal af en bestel hem bij Leen Bakker! Direct uit voorraad.


Marmeren bijzettafel kopen? Dit leuke bijzettafeltje past in ieder interieur! Het witte marmer geeft deze tafel een stijlvol uiterlijk. Ieder bijzettafeltje uit deze collectie is anders en dat maakt dat . Deze schattige bijzettafeltjes zijn een ware toevoeging aan je interieur, met het sierlijke stalen frame en het marmeren platform zijn het twee pareltjes van tafels . Dit prachtige bijzettafeltje van HK-Living is gemaakt van wit marmer en heeft een stijlvolle look. Een echte musthave voor in je interieur.


In verschillende mat. Vergelijk stuks online bij diverse webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.