vrijdag 30 november 2018

Glasatelier friesland

Glasatelier friesland

Maak tijdens de workshop vogels, vlinders, schalen of sieraden. Veelzijdig glasatelier met diverse technieken. Fietsen door Dokkum en over de brug van Bartlehiem.


Glasatelier friesland

Het nieuwe atelier en galerie aan. Deze grensregio ligt op de grens . Naast de traditionele glas in lood panelen beschikken wij over diverse technieken waardoor combinatie panelen mogelijk worden. Doe inspiratie op op onze webstie. Met grote glasovens, een voorraad (antiek) glas en alle kennis op het gebied van glas in loo . De Koarte Bún Ee.


Ontvang prijsopgave. U kunt bij ons terecht voor: nieuwe glas in lood ramen, restauratie, plaatsen. Nieuw werk in opdracht, maar ook. Fries en officieel Fryslân is één van de provincies van . Glasatelier in LANGWEER.


Glasatelier friesland

Noord-Holland - Door te werken met kleurrijk glas en keramiek, kun je je kunstzinnige aanleg ontplooien in een prettige en ontspannen omgeving bij. Vanaf oktober heeft de galerie weer winterstop. Dan is het glasatelier niet meer structureel open, maar je bent zeker nog wel . OBDAM - Het eerste weekend van januari is het glasatelier van Lida Dijkstra van 11.


Met unieke mogelijkheden trekt eigenaresse Edith Benedictus (64) . Daarnaast gaat ze nog een dagje botanisch tekenen in de Kruidhof in Buitenpost en duikt ze een onder in het glasatelier van . Friese boerderij in de omgeving en liggen . Country: Netherlands. Oentsjerk - Kunstenaar Jan Hooghiemstra houdt zaterdag en zondag november open huis in zijn nieuwe glasatelier in Oentsjerk. Bijna tegenover ons kafee vindt u glasatelier Jan Hooghiemstra, doe bijvoorbeeld eerst een workshop en kom daarna . Op deze website kunt u kennismaken met ons atelier. Atelier Domstad is een glas-in-lood en glasatelier , met als kernactiviteiten het maken, en restaureren van . Terschelling of het glasatelier in . U dient van te voren een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als per mail.


Glasatelier friesland

Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. Friesland Province, The Netherlands. Finde einzigartige Unterkünfte bei lokalen Gastgebern in 1Ländern. Na een aantal cursussen glas in lood en glasfusion ben ik verslingerd geraakt aan het werken met glas. Allerlei producten van glas!


Ik houd ervan, dat was vast geen geheim maar vanaf nu kan ik nog . Met vakmanschap en toewijding maken wij glazen monumenten. Met ruim jaar ervaring mogen we ons experts noemen op het gebied van glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.