vrijdag 28 september 2018

Vintage tegels keuken

Vintage tegels keuken

Op zoek naar unieke vintage tegels ? Wij hebben een breed assortiment in handvorm wandtegels, unieke portugese vloertegels en nog veel meer! Eenvoudig online bestellen. Laagste prijsgarantie. Niet meer weg te denken uit onze Retro badkamer, keuken en toilet. U wilt uw keukenwand opnieuw betegelen?


Vintage tegels keuken

Heeft u wel eens aan vintage wandtegels gedacht? Deze wandtegels maken van uw keuken een echte eyecatcher. Koop of Verkoop vintage tegels op Marktplaats - Bekijk. Koop en verkoop vintage tegels eenvoudig op.


Met onze vintage en retro tegels creëert u een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken , badkamer en andere ruimtes. Wanneer u op zoek . Met patchwork retro wandtegels in de keuken slaat u bijvoorbeeld twee. Nieuw in ons assortiment . Een keramische vintage wandtegel van Vlagsma tegelwalhalla is een wandtegel van de hoogste kwaliteit. Deze decortegels worden gekenmerkt door een grote . Geschikt voor keuken of badkamer. De Nexus serie kenmerkt zich om haar rustige beton look, groot formaat en topkwaliteit.


Vintage tegels keuken

Opzoek naar vintage keukentegels ? Dan is de Colonial Black glans óf mat . Keramische vloertegels en wandtegels kunnen echte sfeerbrengers zijn. Welke ruimte in uw huis kan wel een spannend element gebruiken? Wilt u de keuken een . Een prachtige retro vloer uit grootmoeders tijd met oude kleuren en patronen. Grootmoeders keukenvloer. Of toch een kleurrijke patchwork vloer in heel veel . Bent u op zoek naar vintage tegels ? Dan bent u bij Schippers Tegels op het juiste adres!


Fraaie vintage dessins op de wand gecombineerd met een betonlook of mozaïek tegel op de vloer. De frisse kleuren maken van de keuken een heerlijke ruimte . Deze elementen zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer er retro vintage uitziet. Onze Portugese en Marokkaanse tegels zorgen voor een prachtige vintage sfeer. Maar voor natte ruimtes als uw keuken , badkamer of toilet zijn ze ook ideaal.


Oude vloertegels betekent bij Tegelmegashop niet dat u daadwerkelijk oude tegels krijgt. Het zijn uiteraard nieuwe tegels met een vintage en verouderde stijl, ook . Ahum, dit is bij deze tegels niet het geval. Doe-het-zelf en Bouw.


Vintage vloertegels. Kopen en verkopen op. Kleurrijke tegels doen het retro -gehalte van jouw keuken meteen stijgen.


Als keukenvloer , blijft het strakke zwart-wit dambord patroon een . Retrotegels is specialist in het adviseren en leveren van bijzondere authentieke tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.