dinsdag 25 september 2018

Droogtijd geoliede vloer

De droogtijd bedraagt tot uur, afhankelijk van de luchtvochtigheid. Beloop de vloer pas na tenminste uur drogen. Reinig de vloer de eerste twee weken alleen droog en veelvuldig, anders kunnen er vlekken in de olielaag . Parket, Laminaat, PVC of Bamboe vloer kopen?


Laat de olie vervolgens goed drogen. Indien u heeft gekozen .

Geoliede houten vloeren gemakkelijk bij te werken in ieder denkbare kleur. Droogtijd van parketlak en parketolie. Vloeren die zijn afgewerkt met lak, na de laatste laklaag: uur. Het is zelfs zo dat tot weken na de afwerking niet met meubels geschoven mag worden. Een kleed kunt u pas na weken op de vloer leggen.


Heeft u uw houten. Het oppervlak afnemen met schone, droge lappen zodat er geen oliefilm op het oppervlak achterblijft. De lappen uitgespreid laten drogen om broei te voorkomen.

Tijdens de droogtijd (ongeveer minuten) de vloer niet betreden. Vooral een wit geoliede vloer in combinatie met strijklicht zal ieder foutje na een slechte. Een geoliede parketvloer heeft een natuurlijke uitstraling en heeft eigenlijk weinig onderhoud nodig. Hoe onderhoud ik een WOCA geoliede vloer ? Na dagen is de.


De vloer geregeld stofzuigen om los zand en vuil te verwijderen. Vochtig reinigen altijd met WOCA Natuurzeep, . Wanneer de parketvloer gelakt of geolied is kan de parketvloer worden gedweild. Voor het onderhouden van geoliede vloeren. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van uren. Voor al uw houten vloeren , parket, laminaat, pvc en traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.


Als u uw houten vloer of . Mijn vloer is geolied. De geolied houten vloer moet nog doordrogen totdat er voor de eerste keer kan worden gezeept. Vraag aan Fairwood: houten vloeren. Wat te doen als de vloer na – uur drogen nog voetstappen laat zien?


Om dit weg te werken moet de vloer opnieuw geschuurd en geolied worden. Lokale strepen of vlekken kunnen worden verwijderd door .

Op zoek naar informatie over Houten vloer met olie behandelen? Het nadeel van beide soorten is dat ze een betrekkelijk lange droogtijd hebben. De keuze van de afwerking van een houten vloer hangt o. Onderhoud van een geoliede vloer : De meeste . VReiniger Geolied Hout is geschikt voor alle geoliede parket en alle houtsoorten.


Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan. Laat nooit plassen water of ander vocht op de vloer staan, maar verwijder. Wij adviseren u de vloer ± keer per jaar in de onderhoudsolie te zetten, afhankelijk van het gebruik kan dit meer of minder zijn.


Lecol Conditioner OH25. Herstelt geolied hout. Het derde grote voordeel is de verwerking- en droogtijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.