dinsdag 14 augustus 2018

Vacatures tegelzetter

Online zoeken naar vacatures , banen en werk als tegelzetter. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Tegelzetter vacatures. Vind jouw nieuwe baan. Vacatures Zzp tegelzetter.


Nederland en in het buitenland.

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Werken als tegelzetter ? We zijn per direct opzoek naar een tegelzetter. Bekijk nu banen via Uitzendbureau. De werktijden van 7. Natuursteen, marmer of mozaïek.


Wil jij werken als tegelzetter bij Hoppenbrouwers Techniek? Jij als professionele tegelzetter, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen. Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt .

Als tegelzetter maak je de mooiste badkamers, toiletten en keuken afwerkingen. Je bevestigt de tegels in de mortel of . Solliciteer vandaag direct online op een van onze . Wij zijn op zoek naar tegelzetters! Heb je er genoeg van om tijdens het werk afhankelijk te zijn van het weer? Dan hebben wij voor jou een mooie vacature als tegelzetter ! Vast dienstverband.


Voeg toe aan favorieten. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Deze vacature is niet meer beschikbaar, zie de vergelijkbare vacatures. Heb jij je mbo-opleiding tegelzetter niveau of allround tegelzetter niveau op zak . Regio: Enschede, Twente. Ultrabath werkt aan de mooiste tegelprojecten binnen wellness, zwembaden en badkamers. Hier ben jij verantwoordelijk voor het betegelen van wanden en vloeren van luxueuze badkamers.


Ben je op zoek naar een baan? Het bedrijf groeit hard. Voor onze nieuwe vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige tegelzetter. Een uitdagende en .

Wij zoeken een ervaren tegelzetter. Jaco is altijd op zoek naar versterking. Denk je dat jij uit de juiste tegel gesneden bent? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Voldaan en tevreden kijk jij terug op een mooie werkdag. Je hebt alles weer netjes afgewerkt en de badkamer ziet er weer spik en span uit. Onze klant, een middelgroot tegelzettersbedrijf uit Limburg, zoekt een ervaren tegelzetter.


Wij kunnen je opleiden in een hecht team en door ervaren tegelzetters. Je werken variëren van nieuwbouw tot . Onze opdrachten zijn zeer divers. Junior (1-jaar werkervaring).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.