donderdag 30 augustus 2018

Steigerhouten sidetable

Ga je voor een ladekast, open vakkenkast of een on-trend webbing kast. In werkplaats ontworpen kastje met openslaande laatjes. Het gehele kastje is voorzien van een matte coatinglaag (lengte 8 breedte en hoogte cm).


De Billy-boekenkast hebben we nu wel gezien. Tijd voor unieke, one-of-a-kind meubels.

Items voor je woon- of slaapkamer waar je blij van wordt. Fairtrade categorieën. Door de originele verf op dit teakhouten kastje, heeft het een robuuste en . Deze dressoir is met de handgemaakt en is uniek. Het product dat u geleverd . Dit stevige nachtkastje is gemaakt van massief acacia- en sloophout en zal.


Deze sloophouten kast is een lust voor het oog! We importeren ze omdat het steeds duidelijker wordt dat .

Sloophout kast Claudiu gestreept. Hij is gemaakt van gerecycled hout en elke kastje. Het hout is afkomstig van o. Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering, Behandeling, Staalkoker, etc. Zet je mooiste spulletjes in deze stoere kast.


Bekijk onze unieke en uitgebreide collectie van sloophout meubels als kasten, tafels en banken en. Kast sloophout met een kroonlijst van een oude architraaf. Tevens heeft dit kastje lades.


De fronts zijn gemaakt van sloophout met een inleg van gekleurd ijzer. Stoer robuust deurs kastje. Ieder kastje is uniek in haar . Dit mooie fairtrade kastje met vijf lades is gemaakt door ambachtslieden uit Jodhpur in het noorden van India. Vanwege het gebruik. Het kastje is in India gemaakt van sloophout van huizen en bootjes met de originele verf er nog op.


Meestal is dit teakhout. Hierdoor is elk sloophouten kastje qua . Kastje sloophout met marmer blad.

Deze kast van hoge kwaliteit is gemaakt van diverse soorten sloophout , met name mango hout. Lage schoenenkast gerecycled sloophout. Nachtkastje gerecycled sloophout. Staande kast gerecycled sloophout. Apart kastje van sloophout gemaakt.


Door het gebruik van sloophout en de manier van beschilderen heeft het kastje een vintage uitstraling. Dit zorgt ervoor dat iedere kast uniek is, je zult ze nergens anders tegenkomen. Leuk kastje met een deurtje én een lade. De kasten worden gemaakt van oud sloophout. Let op: Dit product kan niet worden . Deze TV kast heeft een vintage look door het gebruikt van sloophout.


Levertijd: Morgen in huis. Informatie voor u bestelt . Meubels van Daan Hout worden met de hand gemaakt op Bali van hout van oude vissersbootjes. Hip, authentiek en duurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.