vrijdag 31 augustus 2018

Deurkruk jaren 30

Deurkruk jaren 30

Verkoop eenvoudig deurbeslag jaren 30. Deurbeslag jaren stijl: de comeback van het tonmodel. Het ton-model (zoals de kruk genoemd wordt, gezien zijn tonvormige uiterlijk) is retro met een speelse. We bieden een totaalpakket: van deurkrukken en deurgrepen tot . Van het tonmodel is deurbeslag te vinden op de webwinkel in een complete serie passende bij de deurkrukken waaronder wc-sluitingen, sleutelrozetten, profiel- . Bekijk meer ideeën over deurbeslag,. See more ideas about door handles, modern . Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm.


Deurkruk jaren 30

De ronde rozetten zijn strak en doen wat industrieel aan, net als de mat zwarte kleur. Op dit moment is jaren dertig deurbeslag in mat zwart razend populair. Verkocht antieke houten deurkrukken. De krukken uit deze serie zijn ontworpen . Deze vintage look deurklink past. Online winkel in deurbeslag, meubelbeslag en vele aanverwante artikelen zoals keukengrepen, kapstokhaken, Briefplaten en raambeslag.


Ook veel informatie . Het populairste model deurkrukken uit de jaren is het Ton model met ebbenhout. Van jaren deurbeslag tot het immens populaire Ton-model, bij Klassiekdeurbeslag. We denken vaak met nostalgische gevoelens terug naar die oude tijden, toen alles beter . De nieuwste deurkruk uit de Ika-serie is uitgevoerd in RVS met een wit middenstuk. Nostalgisch hang en sluitwerk, handgemaakt deurbeslag met ebbenhout. BigBol hét Nederlandse merk voor origineel jaren deurbeslag.


Deurkruk jaren 30

Deurkrukken in de vorm van . Door gebruik te maken van originele materialen en de originele maatvoering mogen wij met . Bauhaus deurklink in blinkend chroom. Typisch voor de deurklinken in jaren stijl zijn ongetwijfeld de strakke vormgeving en het . Retro deurkrukset met ronde rozet Voorzien van degelijke veer tegen scheefhangen Materiaal deurkruk : vernikkeld messing Materiaal greep: aluminium met . De vierkante rozetten zijn . Deze deurklink heeft een jaren design dat . Het iconische jaren deurbeslag komt zoals de naam al doet vermoeden oorspronkelijk uit de jaren dertig van de twintigste eeuw. Hetgene dat u op foto ziet is wat u ontvangt. Dit was een periode dat.


Je ontvangt bovendien tien jaar jaar garantie bij aankoop. Zo heb je jarenlang plezier van een klassieke voordeur. Je maakt de deur compleet met een van de . Subtiele jaren deurkrukken geïnspireerd op een ontwerp van F. Afmetingen: B1X D55mm 38mm. Voor een binnendeur heeft u een deurkruk of deurknop nodig in combinatie met.


Deurkruk jaren 30

Intersteel project authentieke jaren woning. Ton 4serie voor het interieur en een Sigaar model deurkruk voor het exterieur. Meubelbeslag, deurbeslag hang- en sluitwerk van modern tot klassiek.


Met korting online te bestellen. Gratis verzending bij Gripzz webshop. Prachtige jaren stijl deurkrukken. Voor euro ontvangt u een complete set met: deurkrukken voor de voor en achterkant zwarte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.