vrijdag 31 augustus 2018

Deurkozijn bescherming

Steunbeugel inbegrepen. Toepassing, Professioneel gebruik. De trapbomen zijn voorzien van een industriele coating, die roesten van het aluminium voorkomt en de trap een luxe uitstraling geeft.


De bordestrap van Altrex zorgt ervoor dat jij alle werkzaamheden snel en veilig kunt uitvoeren. Tevens is de bordestrap eenvoudig te verplaatsen.

Bekijk de mogelijkheden! Afmetingen , Afhankelijk van aantal treden. Levertij weken . Hoogte platforca. Werk hoogte tot: Circa 35m. Ladder lengte: Circa 25m. Sta hoogte: Circa 35m. Gewicht: Circa 13kg.

VGS bordestrap , gratis en snel geleverd. Specificaties Artikelnummer: STX-8. Naast het berekenen van de afmetingen , kun je door de configurator te gebruiken ook snel een prijs berekenen. Waar je rekening mee moet houden bij het . Een bordestrap van Eurostairs heeft een uitsparing voor kleine gereedschappen.


Handig als u op het bordes staat te klussen. Eenzijdig te betreden. De modulaire bordestrappen van Altrex zijn geschikt voor professioneel gebruik in het magazijn of voor onderhoud aan machines. De handgrepen en de wielen . Deze ideale afmetingen van de aantrede en optrede komen zomaar niet uit.


MODULAIR HANDBOEK HOUT Rechte steektrap en bordestrap FONDS VOOR. Openbare trappen dienen inzake afmetingen (aantrede, breedte) en . Aluminium bordestrap treden van Eurostairs. Op werkdagen voor 15. Voldoet aan EU normen.


Neem voor afwijkende afmetingen contact op met een van . Breedte treden 2mm.

Trapstijlen en treden zijn uit grenen hout vervaardigt - Andere afmetingen ? De Master PLUS bordestrap is geschikt voor intensief professioneel gebruik. De bordestrap is voorzien van. Bordes 6x 8mm. De Wienese Master bordestrap is voorzien van een zelfontgrendelend bordes, dat zorgt voor optimaal gebruiksgemak en.


Onlineveilingmeester. Nederland voor particulier en bedrijf. Wekelijks nieuwe veilingen in opdracht van ondernemers, . De Alumexx UP is een lichtgewicht huishoudtrap met.


Trappen Trap, aluminium bordestrap enkelzijdig, treden incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.