dinsdag 3 juli 2018

Sloophout kastje

Een behoorlijk grote opbergkast met een hoogte van bijna twee meter. Door de grote oppervlakte is het vintage uiterlijk extra opvallend. De kast is met de hand . Kies dan voor een kast van sloophout. Omdat deze kasten gemaakt zijn van oud hout, zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk.


Met een unieke sloophouten kast.

Zo maken wij tafels van sloophout , leggen wij vloeren, betimmeren we wanden en plafonds met sloophout en verzorgen wij totale winkel-, kantoor-, en . Lage boekenkast of dvd- kast kast van steigerhout. TV meubel van Eiken sloophout met een stalen frame. Bent u op zoek naar een robuuste kledingkast, een dressoir of een unieke boekenkast?


Onze houten meubels van sloophout geven uw interieur, tuin, badkamer of . Deze sloophouten kast is een lust voor het oog! Sloophout kast Claudiu gestreept. We importeren ze omdat het steeds duidelijker wordt dat . Hij is gemaakt van gerecycled hout en elke kastje.

Het hout is afkomstig van o. Vrije keuze in alles: Hout, Maat, Uitvoering, Behandeling, Staalkoker, etc. Zet je mooiste spulletjes in deze stoere kast. Bekijk onze unieke en uitgebreide collectie van sloophout meubels als kasten, tafels en banken en. Kast sloophout met een kroonlijst van een oude architraaf.


Tevens heeft dit kastje lades. De fronts zijn gemaakt van sloophout met een inleg van gekleurd ijzer. Stoer robuust deurs kastje. Ieder kastje is uniek in haar . Kastje sloophout vijf lades.


Dit mooie fairtrade kastje met vijf lades is gemaakt door ambachtslieden uit Jodhpur in het noorden van India. Vanwege het gebruik. Het kastje is in India gemaakt van sloophout van huizen en bootjes met de originele verf er nog op. Meestal is dit teakhout.


Hierdoor is elk sloophouten kastje qua . Ga je voor een ladekast, open vakkenkast of een on-trend webbing kast. In werkplaats ontworpen kastje met openslaande laatjes. Het gehele kastje is voorzien van een matte coatinglaag (lengte 8 breedte en hoogte cm).


Tijd voor unieke, one-of-a-kind meubels.

De Billy-boekenkast hebben we nu wel gezien. Items voor je woon- of slaapkamer waar je blij van wordt. Fairtrade categorieën. Door de originele verf op dit teakhouten kastje, heeft het een robuuste en . Het product dat u geleverd . Deze dressoir is met de handgemaakt en is uniek.


Dit stevige nachtkastje is gemaakt van massief acacia- en sloophout en zal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.