dinsdag 17 juli 2018

Oude balken gebinten

Onze voorraad behoort tot één van de grootste van Nederland! De balken zijn afkomstig uit oude landhuizen, boerderijen of kastelen. Gebruikte eiken balken hebben wij in verschillende uitstralingen op . Door heel Europa zijn wij op zoek naar oude balken en gebinten.


Door de planken te importeren naar. Uit eigen sloopwerk en import leveren wij een groot assortiment oude balken , staanders, gebinten etc.

Hieronder slechts een greep uit ons assortiment oude. Interieur van Herman Hagedoorn. Bekijk meer ideeën over huis interieur, interieur, balken.


Eiken gebinten kunnen ook in kleinere hoeveelheden worden afgenomen. Ook hebben we nog prachtige oude eiken planken van een oude hooizolder kunnen. Keuze uit verschillende afmetingen.


Houten balken geven karakter aan je huis, maar je moet ze blijven onderhouden. Wil je de oude eiken balken restaureren?

Dan zijn deze tips . Lokale aanbiedingen. Op zoek naar oude. Gebruik en hergebruik van oude gebinten en balken. Gratis is de sfeer die een oud pand uitstraalt. Die oude materialen geven een stukje karakter aan uw woning, kantoor of werkplek.


Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven. Hoe kun je deze balken weer het beste mooi krijgen? Specialist in het stralen van gebinten en houten balken op locatie, Wij zijn. Wij hebben een schuur met oude gebinten en die zijn wel gladder . In oude huizen zijn houten balken veelal een belangrijk onderdeel van de bouwconstructie. Het dak steunt erop of . Restauratie oude eiken balken.


Monumentale boerderij inpandig stralen. Een prachtige combinatie van stukwerk en oude elementen. Anderzijds is er een markt voor oude balken (ook wel gebinten genoemd) afkomstig van gebouwen die vaak eeuwenoud zijn. Hoi, Na een tijdrovende klus om zeker verschillende verflagen van onze ( plafond) balken te verwijderen, staan we nu voor de keuze olien of .

Deze laatste kunnen . Wij zandstralen Gebinten , Trappen , Balken en andere voorwerpen werkzaam door heel Nederland. Daarin zitten nog enorm veel oude eiken gebinten. Oude eiken gebinten. Houten gebinten en balken stralen voor uw bouwproject? In het traject van de verbouwing komt men.


Wanneer de oude eiken, grenen of vuren balken gestraald zijn, komen ze weer tot leven. Ze zijn dan klaar om behandeld te worden, maar ze kunnen natuurlijk . Dit kan zeer mooi en gezellig zijn, maar momenteel zijn ze echt heel donker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.