maandag 9 juli 2018

Houten vloer reinigen met stoomreiniger

Een houten vloer reinigen is dan soms een lastige klus. Dit geldt ook voor het onderhoud. Deze vraag ontstaat namelijk ook vaak nadat het in de . Dweil uw houten vloer nooit met bleekwater, ammoniak, allesreiniger ,. Kan ik een houten vloer schoonmaken met stoomreiniger (machine)?


Een ongelakte vloer nooit met stoom reinigen , tenzij je het daarna volledig.

Zeker als het onbewerkt hout (ongelakt) betreft kun je beter geen . Stoomreinigers geschikt voor houten vloeren. Om ook tapijt en vloerkleden te reinigen , heeft een stoomreiniger een speciaal opzetstuk nodig. De vloer reinigen met een stoomreiniger kan een uitkomst bieden, zeker wanneer u een glimmende vloer wenst. De meest gehoorde klachten . Mega Parket Store bestaat uit een team.


Vloeren worden snel vies! Ontdek hier hoe je je houten vloer op een efficiƫnte manier kunt reinigen.

Met een stoomreiniger kan je snel en grondig je houten vloer reinigen. We adviseren de vloer te zuigen voordat u deze reinigt met stoom. Tegels kunt u niet alleen reinigen met een stoomreiniger , maar ook met een stoomzuiger. Neem contact op met de producent van uw houten . Een lastig onderwerp is het reinigen van een parketvloer en houten vloer of een laminaat met de stoomreiniger.


In het geval van houten vloeren is regelmatig schoonmaken de beste manier om uw vloer de tand des tijds te laten doorstaan. Behandeling met parketolie is erg populair, omdat dat het de prachtige, matte uitstraling van de houten vloer naar boven haalt en het natuurlijke karakter en de. Het is niet moeilijk . Laminaat vereist geen.


Heb je een houten vloer of een parketvloer? Dan heb je ook nog de Vileda Steam stoomreiniger , waarmee je vuil van waterbestendige . Je zou het misschien niet gelijk denken, maar ook houten vloeren en parket zijn geschikt om te reinigen met een stoomreiniger. Dweilen, stofzuigen en vegen zijn enkele manieren om de vloer te reinigen. Nog schonere vloeren dankzij de stoomreiniger van Vileda! Dankzij de meegeleverde microvezelhoezen is deze stoomreiniger ideaal voor hardhouten vloeren.


Met een boenmachine reinig en boen je niet alleen je houten vloer , maar ook je. Een stoomreiniger maakt schoon zonder chemische middelen en verbruikt .

Alleen vochtig reinigen als het echt nodig is. Wanneer je toch je vloer nat moet reinigen , maak ze dan schoon met een. Als je toch wil schoonmaken met een stoomreiniger , kan dit enkel op . Groene zeep is overigens het perfecte schoonmaakmiddel voor je houten vloer. De laagste stand is geschikt voor gelakte houten vloeren zoals parket en laminaat.


De hoogste stand is voor grondig reinigen van stenen vloeren en tegelvloeren. Wij geven je de beste tips voor het reinigen van de vloer. Heeft u een stoomreiniger ? Dan kunt u deze ook goed gebruiken voor het reinigen van een houten vloer. Hiervoor geldt tevens . Of het nu gaat om een houten vloer , een vloer van natuursteen, marmer, linoleum , tegels,.


Duplex 3met stoomreiniger unit. Een Houten Visgraat Parket vloer heeft regelmatig onderhoudsolie nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.