vrijdag 6 juli 2018

Doorliggen creme

Doorliggen creme

Was niet met zeep en houd de huid vet en beschermd met een barrièrecrème. Gebruik een voetbeschermer om doorligwonden op de hiel of de enkels te . Crème of verband met zilversulfadiazine wordt gebruikt om infecties van doorligwonden te . Celstof matjes broeien en vergroten de kans op decubitus. Behandel huidbeschadigingen als gevolg van incontinentie met een speciale crème of een. Wat is decubitus, of doorliggen en hoe herkent u dit?


Als u een droge huid hebt, vet deze dan in met een vette crème of zalf. Bij schimmelinfectie miconazol crème toevoegen aan de lokale therapie. Probeer te voorkomen . Bij verhoogd risico op decubitus kan een speciale antidecubitus matras worden . Het is niet altijd te voorkomen maar het risico van doorliggen kan wel verkleind. Hoe moet je decubitus (doorligwonden) behandelen? In deze folder kunt u lezen wat doorliggen.


Decubitus is de medische term voor doorliggen. U kunt een voedende crème of olie. Informatie voor patiënten over het ontstaan van decubitus ( doorliggen ) en adviezen.


Een van de bijverschijnselen is door-liggen. Bijzonder geschikt voor bedlegerige patiënten. Zorg voor goed passend incontinentiemateriaal. Wisselhouding in bed. Komt u niet of nauwelijks uit bed . Wrijf de crème niet in en dek af met afsluitende folie om deze te laten inwerken.


Zorg dat de huid niet vochtig is, gebruik, in overleg met een deskundige, het gebruik van een barrièrecrème (verkrijgbaar bij drogist en apotheek) om de huid te . Een doorligwond is een beschadiging van de huid die ontstaat als u lang in dezelfde houding ligt. Ook hierbij is het belangrijk de huid te beschermen met een crème zoals zinkolie, een barrierecrème of -spray of siliconencrème. Wees extra aandachtig voor decubitus in periodes van ziekte of verminderde weerstand. Vervang uw rolstoel en zitkussen als ze.


Op de plekken waar de huid tegen het. Voorkom een schrale hui vet zo nodig de huid in met vette creme of zalf;. Overleg met de verpleegkundige over het gebruik van een speciale crème of spray ( barrièremiddel). Verzorg een droge huid met een vette crème of zalf. Verenigde Staten dimethyl sulfoxide creme momenteel nog niet . Doorliggen voorkomen.


In medische termen noemen we dit decubitus. Het kan zijn dat er crèmes of zalven nodig zijn om uw huid te beschermen . Bij huidirritatie, zoals luieruitslag, een gevoelige hui ter voorkoming van doorliggen. Crème Bioforce werkt helend en verzachtend. Bekijk dit product.


Het UVC Brugmann (VUB-ULB), een Brusselse openbare ziekenhuis van het IRIS-netwerk. Bij doorliggen (of decubitus) ontstaat er een wond als gevolg van. Heeft u een vochtige huid?


Werkzame stof: ZILVERSULFADIAZINE. ATC: D06BA- Silver Sulfadiazine. Hulpstoffen: CETYLALCOHOL GLYCEROLMONOSTEARAAT (E 471) PARAFFINE .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.