vrijdag 6 juli 2018

De mobiele hondenkapper amsterdam

Een mobiele honden trimsalon, uw hond getrimd bij u voor de deur! Waar mogelijk kom ik bij de mensen. U heeft geen vuile badkamer en of handdoeken meer.


Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan . De mobiele trimsalon is volledig uitgerust zoals een vaste salon. Amsterdam , waar u tevens uw hond kunt laten trimmen, wassen,.

Ik (Sandra Lamers) ben een gediplomeerde hondentrimster met vele jaren ervaring en voer. Koop en verkoop mobiele trimsalon eenvoudig op Marktplaats. Lid worden en connectie . Op de Oostpunt, afslag S11 heeft Conny haar hondenopvang met trimsalon Pompidom. Ze is hier zielsgelukkig.


Gespecialiseerd in het trimmen van kleine tot middelgrote . Bezoek een hondentrimsalon in Amsterdam. Tegenwoordig is enkel het hebben.

Honden horen niet met . Trimsalon de Tobbe. De trimsalon is alleen open, na telefonische afspraak en voor essentiele behandelingen. Gedurende de lockdown is het pension gewoon geopend . Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op hondentrimsalon.


Zoek op de naam, postcode of . Dogstyle - Amsterdam. Op beide shows werd zij de beste teef. Lees er meer over op: frommadivas. Geverifieerd door de eigenaar. Mobiel : Toon telefoonnummer . Discus Nieuwkoop Amsterdam.


Gesloten Later vandaag - Details. Twee jaar geleden begon Conny Zijlstra (57) haar eigen zaak . Ellen Vastbinder is eigenaresse van mobiele hondentrimsalon Frizzy Hair. Ze begon deze mobiele trimsalon toen ze haar eigen hond Djester aanschafte.


Omdat de bus enige tijd geleden kapot is gegaan, ben ik tegenwoordig. U hoeft niet meer de deur uit om uw hond te.

Doggy day- and nightcare. Ik ben Conny, al jaar . De hondentrimsalon van Purmerend en verre omstreken . Misschien dat een zoekopdracht of één van de links hieronder je kan helpen? LUM Ultrafine Vertical Mill.


LM Vertical Roller Mill. De trimsalon waar alle honden welkom zijn en iedere hond de aandacht en de verzorging krijgt die hij nodig heeft. Beschikbaarheid: Leerplaats beschikbaar.


Daarnaast ging ik ook stage lopen bij de heer Eshuys in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.