dinsdag 26 juni 2018

Eilandpleister leukomed

Eilandpleister leukomed

Zeer zachte non-woven pleister met sterk absorberend niet-verklevend wondkussen. Voor een huidvriendelijke . Het goed absorberende wondkussen, het zachte non-woven en. Klinimed de verbandmiddelen groothandel . Artikelnummer fabrikant:. Ademend rondom klevende, post-operatieve wondpleister.


Eilandpleister leukomed

Drager zacht non-woven. Absorberend niet verklevend wondkussen met . Het sterk absorberende wondkussen verkleeft niet . De eilandpleisters hebben een wondkussen dat het vocht absorbeert en niet aan de wond kleeft. Bekijk alle product informatie hier! Geweldige pleisters. Ik ben zeer tevreden met deze eilandpleisters.


Ik vind ze een beetje duur en ze zijn aan de grote kant . Transparante eilandpleister met siliconen kleeflaag. Eigenschappen en functies. Tevens is de eilandpleister radiolucent. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES.


Eilandpleister leukomed

Elastomull of Elastomull haft) of andere fixatie (Fixomull stretch). Hoe te handelen bij een schaafwond of kleine . Voeg toe aan bestelboek Toevoegen om te vergelijken. Leukomed of Leukomed T plus).


In de horeca maken we . Cosmopor E eilandpleisters. Vergroot afbeelding. Beschermt chirurgische . Steriel kompres of (eiland)pleister vervangen als dit vuil of nat is.


Eilandpleister leukomed

Afgeronde hoeken: Voorkomt dat de pleister omkrult. Deze eilandpleister is gemaakt op basis van het zachte en soepele non-woven . Euromed 6x 9cm Eilandpleister. Bestel nu Heka Plast Border eilandpleister steriel 10x25cm stuks bij Viata. Steriele eilandpleister non-woven met een absorberend wondkussen, voorzien van een polyacrylaat kleeflaag.


Lucht- en waterdampdoorlatend. Bijpassende producten. WMP Eilandpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.