woensdag 27 juni 2018

Dakterras vergunning

In deze blog geef ik je antwoord op deze vraag. Krijg ik altijd een. Het aanvragen van een. Info en voorbeelden vind je hier. Dakterrassen zijn vergunningsplichtig.

Bij een dakterras is het nodig om een vergunning aan te vragen. Dit kunt u zelf doen, maar uiteraard is het ook mogelijk. De aannemer die jouw dakterras gaat maken staat gepland. Nu de vergunning nog. Voor een dakterras is een stedenbouwkundige vergunning nodig.


Wanneer op vergunde plannen enkel een plat dak werd ingeteken mag je hier geen dakterras. Vroeger heette dit een bouwvergunning.

Een vergunning geeft een gemeente af, nadat een aanvraag van een omgevingsvergunning wordt ingediend. CT Hekwerk is een dakterrasspecialist en – leverancier met vele jaren ervaring in het aanleggen van dakterrassen en het . Heeft u een omgevingsvergunning nodig . Een dakterras is een terras op een plat dak. Een vergunning voor een dakterras wordt vaak geweigerd omdat u rechtstreeks in de tuin van uw buren kunt kijken. Vaak komt de vraag: Kan een dakterras ook vergunningsvrij worden. Of is er een vergunning nodig voor zowel het dakterras als de aanbouw.


Ook hier kunnen we duidelijk over zijn. Niet in alle gevallen wordt er een vergunning verleend voor een . EN Vastgoed kan voor u uitzoeken wat de kans van slagen is om het door u gewenste dakterras vergund . Bij de aanvraag omgevingsvergunning dakterras zijn wij u van dienst. Maar wij letten ook op uw andere belangen. Wordt de vergunning voor u wel handig . Om een dakterras te maken moet je een vergunning van de gemeente krijgen.


Per stadsdeel gelden er andere regels die in het bestemmingsplan zijn beschreven. Dan heeft u een vergunning nodig.

Heb ik altijd een vergunning nodig voor een dakterras ? Mogelijk is voor het aanbrengen van een dakterras een vergunning of ontheffing vereist. De gemeente oordeelt dan of het dakterras past . Als je een dakterras wil maken heb je meestal een vergunning nodig van je gemeente. Online ( OLO) een vergunningscheck en kijk of u een vergunning nodig heeft.


Omgevingsvergunning voor een dakterras. Op de meeste platte daken is een vergunning voor een dakterras mogelijk. In Amsterdam heeft BouwAdviesNL een vergunning aangevraagd voor een dakterras.


Voldoet uw verbouwing aan de voorwaarden ? Vergunningvrij, maar niet regelvrij. Dan mag u zonder vergunning bouwen. De bouwregels en de welstandseisen. Voor bouw en verbouw is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen ( voorheen bouwvergunning ) nodig.


Soms is geen vergunning nodig . Er moest voor het dakterras dus een vergunningsaanvraag worden gedaan bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.