woensdag 2 mei 2018

Pir afschotisolatie

Pir afschotisolatie

PIR 2-zijdig aluminium 20mm. Isoleren van buitenaf isolatienoord. Hoog rendement isolatie voor het creëren van afschot. De Therma TTAfschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, aan twee zijden . Temperatuursbestendigheid PIR: Korte duur:. De Utherm afschot plaat is opgebouwd uit PIR hardschuim en wordt gebruikt voor het isoleren van platte daken.


Pir afschotisolatie

Werkdagen voor 12:besteld = volgende . Met afschotisolatie heb je dakisolatie en een helling voor waterafvoer in één. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: PIR (hoogste isolatiewaarde), . Daarbovenop zijn onze isolatieplaten afgewerkt met een toplaag van aluminium zodat er zeker geen vocht meer naar binnen kan. Daarom heeft u bij PIR isolatie. Verkoop eenvoudig pir afschot. Deze isolatie kan gebruikt worden als dakisolatie.


Feestdagen en aangepaste levertijden. Wij zijn gedurende. Bent u op zoek naar isolatie voor uw plat dak? PIR -afschotplaten lenen zich uitstekende voor platdakisolatie vanaf de buitenzijde.


Pir afschotisolatie

De platen zijn erg licht van. Wilt u afschot op uw plat dak creëren door middel van isolatie ? De Isolatiehal biedt u PIR hardschuim isolatieplaten twee zijden gebitumeerd glasvlies. Deze kunnen toegepast worden op platte daken. VOORDELEN VAN IKO ENERTHERM ALU TAP AFSCHOTISOLATIE : □ Isolatie.


Waterdampdiffusieweerstand PIR schuiμ . De isolatieplaat is bestemd voor . Therma TTis bestemd voor het thermisch isoleren van platte daken en het creëren van afschot. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte . PIR - afschot isolatie zijdig Aluminium 120×120. Kies materiaaldikte (mm).


In één partij te koop, franco geleverd. Betreft een retour gekomen partij. PIR isolatie is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van een alu meerlagen complex of stucco folie.


Toepassing voor DAK - WAND - VLOER - SPOUW . PIR isolatieplaten worden gebruikt als thermische (voor warmte) isolatie van hellende daken, vloeren, spouwmuren en platte daken. Onze plat dak PIR isolatieplaten zijn geschikt voor het thermisch isoleren van platte daken. Voornamelijk daar waar. Afwijkende levertijd.


Pir afschotisolatie

Pir isolatie afschot afm. Projectspecifiek worden de isolatieplaten op afschot. Afschotisolatie wordt toegepast als het regenwater op het dak naar bepaalde punten afgevoerd moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.