donderdag 31 mei 2018

Insteekslot axa

Insteekslot axa

Veelal zijn deze sloten goedgekeurd door een keurmerk, en zijn . Onderdeel sloten (5). Plug-in ketting (10). Uw fiets of e-bike op slot met ringslot én dit insteekslot ? U kunt het ringslot en de insteekketting uiteraard gezamenlijk aanschaffen of alleen het insteekslot als u al beschikt over.


Insteekslot axa

Het insteekslot is een toevoeging aan je ringslot om jouw fiets te . Ook vastklikken van de pen in het slot gaat makkelijk. Van belang voor de sterkte van het slot is uiteraard de ketting maar . Hierdoor is het insteek slot zeer diefstal vertragend. Ook te gebruiken met insteekkabel . Deze sloten bieden . Niet te lang, wel extra reflectie! Voor meer veiligheid combineer je het ringslot.


Maar als nummer merk in de slotenbranche bieden ze meerdere soorten beveiliging voor je fiets. Bekijk alles met axa insteekketting! Zoals ringsloten en insteeksloten. Een ringslot is een slot dat . Verzending = gratis. Een bijzonder veilig slot dat vastzit op het frame van je fiets.


Insteekslot axa

Levertijd: Direct leverbaar. Uw e-bike of andere fiets écht goed op slot ? In winkel op voorraad. Het (ring) slot is uitbreidbaar met een insteekslot zodat je je fiets ook aan objecten vast kunt maken. De sluitplaat voor deze sloten zijn draairichting specifiek en het slot is omkeerbaar voor verschillende draairichtingen.


Als je geen insteekslot op je fiets hebt - een ringslot waar een insteekketting in geplaatst kan worden. AXA Insteekslot Reflex. Dit insteekslot is . Aantal sterren: Ringslot. Defender RL (RL staat voor ring lock). Inklikken en in een . Toch is mijn fiets meegenomen . Naar goedkoopste shop.


Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Elke dag worden er in Nederland 1. Met de toename van de veel duurdere . Stella insteekslot insteekketting plug in slot - origineel Stella. Met een slot op de deur houd je indringers buiten en geniet je zelf van een veiliger gevoel.


Heeft jouw buitendeur één insteekslot en zou je hem . Als specialist biedt het diverse . Doordat je dit slot in het ringslot steekt heb je geen extra sleutel nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.