vrijdag 4 mei 2018

Houten serveerplank groot

Houten serveerplank groot

Bij Xenos vind je een ruim assortiment serveerplanken van diverse soorten hout zoals mangohout , acaciahout en bamboe. Grote planken, kleinere plankjes, met. Serveerplank acacia met.


Zo zijn er planken van olijfhout , eikenhout , beukenhout, marmer of leisteen verkrijgbaar. Het formaat variëert van kleine plankjes tot prachtige grote planken. Bowls and Dishes Gigantische houten serveerplank 1- 1cm. In ons ruime assortiment vindt u houten en leisteen serveerplanken.


De planken variëren vaak van tot wel 1cm. Wij hebben een groot aantal stijlvolle kaasplanken in ons assortiment. De serveerplanken uit de Friends collectie zijn . Je hebt keuze uit verschillende types hout. Diverse soorten serveerplank van hout en steen voor het gezellig presenteren van hapjes. We hebben ook een groot assortiment aan snijplanken.


Verras de gasten en maak een keuze uit ons grote assortiment houten planken. Houten serveerplanken zijn in de horeca enorm populair. Zo hebben we diverse maten en vormen: ron rechthoekig of ovaal. De meeste modellen zijn . Shop het uitgebreide. Handgemaakte en zeer . Zo tof deze nieuwe houten serveerplank met leren koord en opdruk naar keuze!


Wil je met een super origineel cadeau voor de dag komen? Een musthave in elke keuken! Je kunt ze gebruiken als kaasplank, serveerplank , . Je ziet op de planken dan ook nog de rondingen van waar de kaas heeft . Puur Hout is niet alleen geschikt als stoere snijplank in de keuken, maar geeft ook op tafel karakter aan de hapjes en. De houten planken zijn ambachtelijke producten en dus is iedere serveerplank uniek. Tapasplank Groot € 695.


Houten serveerplank groot

De houten serveerplank van acaciahout is met de hand verrijkt met epoxy giethars. Door de metallic zilveren kleur die erin is verwerkt vangt de serveerplank . Kenmerkend voor deze houtsoort is dat elke serveerplank varieert van kleur. Bekijk hier de prachtige tapasplanken groot of klein voor bij jouw thuis.


Bij IKEA vind je handige snijplanken voor in de keuken. Van kunststof en hout. In hout ook mooi te gebruiken als tapasplank bijvoorbeeld. Bamboe serveerplank vierkant ( groot ). Mooie houten snijplanken van Knus en kneuterig voor een gezellige . Variërend van mooie houten serveerplanken tot houten lepels.


Houten serveerplank groot

Houten keukenspullen zijn niet alleen heel handig maar het staat ook nog eens heel mooi in de . Dutchdeluxes houten plank XL rond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.