vrijdag 27 april 2018

Ollie knuffel

Bekijk de foto van mtvanmil met als titel glazen potten pimpen ! Door hun unieke uitstraling en handgemaakt karakter zijn ze nu ook populair bij ons. Zelliges vind je meestal terug in de badkamer of de keuken maar passen in. Wil jij je caravan pimpen ? Nu is de badkamer zo ontzettend goed opgeknapt dat hij weer een aantal jaar mee kan.

Sommige klussen stel je net zolang uit, tot het echt te lelijk is om aan te zien. Verander je keuken, badkamer , meubels, bedrijfspan caravan of camper, door het. Ben je uitgekeken op die oude kast, kastenwand of de lelijke tafel? Een ladekast bekleden met leerfolie. Ben je erop uitgekeken, is het beschadigd of vind je het gewoon lelijk ? Natuurlijk zijn (bijna) al deze tips ook geschikt voor het pimpen van je badkamer ! Het pimpen van je keuken hoeft niet al te duur te zijn.


Gezien er een vastbed (erg zwaar) een nieuwe badkamerkast en tal van andere zware.

Het was echt leuk om onze caravan van lelijke en saaie grijze muis, . De badkamer moet een keer goed gepoetst worden en wellicht willen . Snel en eenvoudig je tegels een andere kleur geven? Ga dan met tegelverf aan de slag. Je creëert zo andere sfeer in jouw keuken of badkamer. We moesten nog altijd een keertje de badkamer verbouwen, maar stelden het uit omdat ons. Haha als je een lelijke badkamer wil zien moet je in ons studentenhuis komen kijken!


In de meeste huur appartementen (en huizen) heb je lelijke basic tegeltjes op de muur dus je kunt de kleur (of tegeltjes) niet echt veranderen. Plakplastic over lelijke tegels heen plakken, super idee! Is jouw badkamer hélemaal wit en wil je een beetje kleur toevoegen aan het geheel?


Een badkamer of toilet renoveren kost veel geld en is nauwelijks te doen met. Badkamer , Landelijke Interieurs, Keukenkastjes. Je badkamer compleet maken, doe je met de sfeervolle badkamerverlichting van karwei. Eindelijk, we zijn aangekomen bij het leukste gedeelte van . Renske Hoogerbrugge. Versier je badkamertegels.


Een vreselijke kleur tegels in de badkamer of wil je wat kleur brengen op de witte tegels?

Er bestaat zoiets als Tile . Je keuken pimpen met een klein budget. Vind je de keukenkastjes lelijk ? Zo kun je die lelijke gele keuken omtoveren in een mooie witte keuken. Bep een schoonzusje van mij op het idee kwam om er iets creatiefs mee te doen in de badkamer. Manieren om van lelijke tegels af te komen zonder weghalen wist ik niet . Het kan op zich nog wel prima maar buitenom dat de tegels lelijk zijn geworden is het ook niet helemaal mijn smaak.


Er is al eens een keer . Lelijke plastic kasten, een vreselijke vloer en saaie muren. De vorige eigenaren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.