donderdag 29 maart 2018

Somfy telis 4 instellen

Somfy telis 4 instellen

Of stel een vraag aan een productbezitter bij problemen met uw apparaat in het forum. Afstandsbediening voor RTS toepassingen. PROgRAMMeRen vAn de eeRSTe zendeR.


In deze instructievideo koppelen we de afstandsbediening aan de motor, stellen de boven- en. Afstelling gebeurt met een Telis of Centralis zender. OK volgende pagina. Hulp bij het instellen van de van de Sunis sensor RTS.


Keytis RTS programmeren na afstellen Telis 1. Motor in stellen vanuit Fabrieksstand. Stuur de screen naar onderste positie. Bevestig onderste punt. Door tezamen op stop en naar boven te drukken. V RTS Ontvangers, instellen en programmeren.


Somfy telis 4 instellen

Instellen vanaf de RTS-. Selecteer kanaal 1. Standaard geleverd met batterij en muurknop. Wanneer u een reeds functionerende . Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de Module RTS voor o. Eenvoudig te programmeren en te wijzigen. Lees de handleiding goed . Centralisatie - Om verscheidene applicaties of groepen applicaties te bedienen.


De Telis Chronis RTS in detail. Batterijen plaatsen. De algemene parameters van de afstandsbediening instellen. Afstellen en programmeren Solus RTS met Telis (vervolg) Controleer de motorafstelling De draairichting van de.


Somfy telis 4 instellen

HOME MOTION by somfy. Indien de motor geen spanning heeft, blijven de instellingen van de motor. Druk nu de bovenste en de middelste knop van de Telis afstandsbediening . Somfy RTS en bedrade producten. Achterkant Centralis. Korte beweging ➡ OK.


Stoppers op de onderlat. Automatische afstelling ➡ 4. VAN DE EERSTE ZENDER kanaal. Arrêt à la position . Zet het eindproduct op de hoogste positie. Wijzig de draairichting,. ROLLUIK ONDERDELEN.


Somfy telis 4 instellen

SOMFY is niet verantwoordelijk voor veranderingen in normen en standaarden die tot stand zijn gekomen na de publicatie van deze montagehandleiding. Kijk daarom altijd. Slechts motor tegelijk aan de netspanning (230V). Telis Soliris RTS PATIO gegeven worden.


De minimale afstand tussen RTS motorkoppen moet cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.