dinsdag 6 maart 2018

Moderne strakke schutting

Moderne schutting van uitmuntende kwaliteit. Onze moderne tuinschuttingen behoren tot de top in het segment. Ze zijn gemaakt van de EPS sandwichpanelen . Prachtige strak moderne schutting. Wat anders dan die saaie houten stukken hout die je overal.


Bij hekwerk denk je waarschijnlijk eerder aan sierlijke schuttingen.

Dit is het zogenaamde sierhekwerk dat eerder . Hierdoor komt er een strakke moderne schutting te staan zonder palen. Tot meter hoogte getest met windkracht en een veiligheidsfactor van 5! Alle materialen zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur. Strakke moderne schutting van hardhout en zink.


Zoek jij een moderne schutting ? De betonnen muren schuttingen in deze moderne tuin zijn super strak afgewerkt en donkergrijs (bijna zwart) . Exclusieve hardhouten schuttingen en tuinafscheidingen met een prachtig design.

Wil je een moderne en strakke schutting of juist een hippe schutting waarin . Deze tuinafscheiding laat je tuin ademen. Dat komt door het geweven patroon. Echt goedkoop deze moderne schutting. Werkzaamheden: We hebben een compleet nieuwe schutting geplaatst, door de gebruikte materialen krijgt de tuin een strakke en moderne uitstraling. Terug naar de gesloten schuttingen : deze schutting bestaat uit lange, smalle latten.


Het geeft de schutting een gladde, strakke en moderne. Doordat u een hardhouten gevelbekleding tegen palen vastmaakt, blijven de palen . Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stevig verankeren van de schutting. Onze opdrachtgevers bij dit project kozen voor een moderne , strakke afwerking met een . Er zijn tal van mogelijkheden om een mooie moderne schutting te plaatsen. MODERNE STRAKKE TUINAANLEG MET ZWEMBAD EN MODERNE TUINELEMENTEN.


Tegenwoordig is dit ook nog zo, echter hebben de schuttingen van beton wel een andere moderne uitstraling gekregen. Een schutting past nu . Dan is een schutting. Met een keuze uit 18 . Doordat er geen knoesten (vertakkingen van de stam) in het hardhout zitten, krijgt uw schutting een strakke en moderne uitstraling.


Het design Prestige Glad geeft uw tuin een moderne , strakke uitstraling.

De hardhouten schermen. Grote kleurrijke bloempotten, Oudhollandse tegels, strakke overkapping en grijze schutting. De strakke schutting in bijpassende kleur maakten wij op maat. De tuin zelf wordt omlijst door strak gesnoeide leibomen die zorgen voor afdoende privacy. Denk bijvoorbeeld aan de strakke , verticale lijnen van moderne tuinpoorten die horen bij een hout- betonschutting.


Dat is een moderne soort schutting die je . Houtbetonschutting. Het schermt niet alleen uw tuin af, maar is gelijk een eyecatcher wanneer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.