donderdag 1 maart 2018

Bokszak muursteun

Bokszak muursteun

Ophanging Bokszak , muursteun. Verkoop eenvoudig bokszak muurbeugel. Op zoek naar een ophangbeugel voor uw bokszak? Best Fightshop heeft keuze uit diversen steunen en ophangbeugels. Focus, focus, focus: op die stevige linkse, of doe toch maar een uithaal naar rechts?


Bokszak muursteun

Muurbeugel voor bokszak. Voor welke Bokszakken is deze ophangbeugel geschikt? Daarna je weer heerlijk uitleven op de bokszak. Het maximaal belastbaar . Een bokszak - muursteun of ophangbeugel nodig?


Deze Nihon beugel zorgt ervoor dat je bokszak muur- en muurvast hangt. Nou ja … bij wijze van spreken dan. Dit betekent dat de bokszak CM van de muur komt te hangen. De muursteun heeft een lengte van CM. Dit is ruim voldoende voor zowel boks- als . Deze Starpro beugel zorgt ervoor dat je bokszak muur- en muurvast hangt.


Bokszak muursteun

Deze muursteun is van Nederlandse makelij en van extreem zware kwaliteit, omdat we alleen het beste willen bieden. Onze Hanumat bokszakken zijn . Stevige stalen wegklapbare muursteun voor bokszakken. De beugel heeft een lengte van centimeter.


Hierdoor komt het ophangpunt van de bokszak 70 . Getest tot gewicht van 1kg. Bokszak muursteun wegklapbaar is geschikt voor zware bokszakken. Ontwikkel de juiste techniek en nieuwe vaardigheden op een bokszak die je correct . Een degelijke bokszak - muursteun of ophangbeugel. Wat kun je vertellen over . Boksen Doel Zandzakken Bokszak Plafond Haak. Als u een bokszak wilt ophangen dient deze stevig te zijn bevestigd aan de muur.


Bokszak muursteun

Victory Sports bokszak muursteun met optrekstang koop je vanaf €4bij vechtsport24. Met de bokszak muursteun. Tunturi bokszaksteun. Kopen en verkopen op 2dehands. Stootkracht en stoottechniek kunnen verbeterd worden door regelmatig te trainen met een bokszak.


Bevestigingsmateriaal. Levertijd: Maand(en). Stalen demontabele muursteun om de bokszak aan de muur op te hangen. Lengte vanaf de muur : 75cmKleur : Zilver. De HAMMER muursteun is gemaakt voor bokszakken.


Dit model bestaat uit twee delen en is gemaakt van mm dik staal. Deze site maakt gebruik van cookies, meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. GRATIS VERZENDING VANAF €5-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.