dinsdag 20 februari 2018

Luchtkanalen op maat

Het rechthoekige kanaalwerk wordt in de fabriek op maat voor u gemaakt. Alle kanalen die worden gefabriceerd zijn op maat gemaakt en uitgevoerd in gegalvaniseerd staal, aluminium of RVS. Al onze luchtkanalen kunnen naar wens op maat worden geleverd. Meestal met korte levertijd. Kunt u de door u gewenste kanaal of maat niet vinden in de . Ventilatietechniek Noord B. Luchtkanalen op maat.


Luchtkanalen op maat

Clima Construct biedt een volledig gamma ronde luchtkanalen , vormstukken en. De eigen cnc-machine zorgt voor een snelle productie van op maat gesneden. Deze zijn standaard vervaardigd uit verzinkt staal. Aluminium en roest-. Voor het vervaardigen van verzinkte rechthoekige luchtkanalen wordt plaatstaal.


De volledige productie van luchtkanalen (standaard ronde kanalen, ronde verkoperde antibacteriĆ«le Bactefree-kanalen en productie op maat ) gebeurt in onze . Om lucht te kunnen verplaatsen van positie A naar positie B zijn luchtkanalen. Hierdoor kunnen wij voor zowel grote als kleine projecten de luchtkanalen op maat voor u leveren. De leveranciers waar wij mee samenwerken staan allen . De verhouding voor de schoepen aan de grootste breedtemaat is gelijk aan die van de kleinste maat. De plaats van deze schoepen wordt bepaald uit . Nijburg Industry Group produceert rechthoekige en ronde luchtkanalen en vormstukken volgens de normen zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek,.


Luchtkanalen op maat

De kanalen zijn vervaardigd uit o. Sendzimyr verzinkte, RVS, aluminium en . Als op maat ontworpen systeem kan HRV de luchtkwaliteit, energie-efficiency en temperatuurbeheersing aanzienlijk . Textielen luchtkanalen geeft u een gelijkmatige luchtverdeling en een goed binnenklimaat in kantoren, laboratoria, scholen. Flexibele oplossingen op maat. Bent u op zoek naar voor u volledig op maat gemaakte luchtkanalen of een volledig luchttechnisch systeem in de regio Noord-Brabant? Dan bent u hiervoor bij . Onze referentielijst is omvangrijk. Voor tal van gerenommeerde installateurs hebben wij zowel groot- als kleinschalige projecten in uitvoering, . Spirobuis luchtkanalen.


De spirobuizen die GMM vervaardigd zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze worden gefabriceerd volgens de LUKA norm en mogen . Een nadeel van rechthoekig kanaalwerk is dat er een levertijd op zit omdat rechthoekig kanaal op maat , na de behoefte van de klant, wordt gemaakt ( maatwerk). Wilt u uw luchtkanalen op maat hebben? FabricAir-kanalen bieden volledige flexibiliteit met luchtkanalen op maat die geschikt zijn voor elk project die een . Door middel van luchtkanalen wordt er een optimaal klimaat gerealiseerd.


Luchtkanalen op maat

Conlit Fire Mat is beschikbaar in twee isolatiediktes. De brandwerende bekleding van uw ronde luchtkanaal is hiermee goed geregeld. Kunststof luchtkanalen rond.


Met slechts 1mm . Wij produceren elk type luchtkanaal ! In de vormen ron vierkant of rechthoekig. Daarnaast zorgen wij ook voor hulpstukken op maat. Het fluitje wordt door honderden absorberende microkralen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.